Difuzoarele de retea AXIS C15 au castigat distinctia Red Dot 2022
8/8120
calendar_month 25 Iul 2022, 11:00


Axis Communications anunta castigarea premiului Red Dot: Product Design 2022 de catre seria de difuzoare de retea AXIS C15.
Proiectate pentru spatii publice interioare, puncte de vanzare cu amanuntul, birouri si multe altele, difuzoarele permit utilizatorilor sa le foloseasca ca sistem de adresare publica sau pentru a sustine anunturi live sau preinregistrate. De asemenea, echipamentele pot fi folosite pentru a rula muzica ambientala de fundal.

Dispunand de o carcasa minimalista si solida, difuzorul poate fi pozitionat mai aproape de utilizator, integrandu-se cu usurinta in orice peisaj.

"Castigarea acestui premiu ne onoreaza si ne responsabilizeaza. Seria de difuzoare de retea AXIS C15 este un exemplu excelent in care performanta de top este integrata intr-un design modern si minimalist”, a declarat Jonas Sjögren, Industrial Design Manager la Axis Communications.
Decernarea permiului Red Dot a avut loc in data de 20 iunie 2022 la Teatrul Aalto, Opera Essen, iar produsele castigatoare au fost expuse in Muzeul de Design Red Dot, Essen.
Platforma de evaluare pentru un design bun
Premiul Red Dot: Product Design dateaza din 1955 si este oferit celor mai bune produse pentru anul respectiv. In 2022, 48 de jurati din 23 de tari au fost din nou fideli motto-ului "In cautarea unui design deosebit". Grupul international de experti este format din specialisti dintr-o mare varietate de sectoare.

Juratii au examinat produsele inscrise in concurs intr-un proces care s-a intins pe mai multe zile si au fost ghidati de criterii de evaluare, cum ar fi calitatea formala, ergonomia si longevitatea produsului.
Despre Premiul Red Dot Design
Pentru a evalua diversitatea in domeniul designului intr-o maniera profesionista, Red Dot Design Award se imparte in trei categorii: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design si Red Dot Award: Design Design. Cu peste 18.000 de inscrieri, Premiul Red Dot este una dintre cele mai mari competitii de design din lume.
Mai multe informatii sunt disponibile la www.red-dot.de.