Castile Philips TAG5106 redefinesc sunetul jocurilor video
8/8319
calendar_month 01 Dec 2022, 14:20

MMD, specialist in ecrane si partenerul licentiat pentru monitoarele Philips, lanseaza un nou set de casti premium pentru gaming, conceput pentru jucatorii care cauta combinatia ideala de confort, performanta superioara a sunetului si tehnologii wireless avansate. Echipat cu un sistem dual care suporta atat 2,4 GHz, cat si Bluetooth, Philips TAG5106 este o solutie cu adevarat 2 in 1, care ofera o calitate audio avansata pentru jocuri si muzica, toate intr-un singur produs elegant.
Caracteristici cheie
• Drivere precise de 50 mm pentru un sunet detaliat
• Microfon detasabil cu anulare a zgomotului pentru a fi auzit tare si clar
• Conexiune wireless duala: 2,4 GHz/Bluetooth si conexiune cu fir: 3,5 mm jack audio pentru o compatibilitate multi-platforma convenabila
• Sunet surround DTS Headphone:X 2.0 de ultima generatie pentru o auditie cu adevarat captivanta
• Iluminare LED integrata pentru o experienta de joc mai dinamica
• Durata de viata a bateriei de 45 de ore
• Design ergonomic pentru un confort de lunga durata
"Cu un sistem dual wireless care suporta atat 2,4 GHz, cat si Bluetooth, aceste casti combina flexibilitatea, confortul si o calitate a sunetului cu adevarat impresionanta," precizeaza Ilkan Reyhanoglu, manager de produs pentru accesorii IT la MMD Monitors & Display.
Sunet superior pentru jocuri
In procesul crearii unei experiente de joc cu adevarat captivante, sunetul este la fel de important ca si grafica. Echipat cu tehnologia DTS Headphone:X 2.0 next-gen, cu sunet surround 7.1, Philips TAG5106 ofera o redare imbunatatita a basului, claritate audio si indicii de proximitate, precum si un nou nivel de perceptie a distantei care face diferenta intre sunetul din campul apropiat si cel din campul indepartat. Acest lucru creeaza o senzatie exceptionala de realism care plaseaza jucatorii in centrul actiunii, permitandu-le sa se bucure cu adevarat de experienta.
Philips TAG5106 merge un pas mai departe, cu drivere de 50 mm, reglate de specialisti in acustica ce ofera un sunet bogat si precis. Atat de precis incat jucatorii pot auzi pasii care se apropie, oferindu-le avantajul competitiv pe care il cauta. In cele din urma, un microfon detasabil unidirectional cu anulare a zgomotului ofera avantajul suplimentar de a permite jucatorilor sa comunice cu colegii lor de echipa in mod clar si usor.
Philips TAG5106 este, de asemenea, alegerea ideala pentru cei care cauta mai mult decat performanta in jocuri. Pe langa tehnologia wireless de 2,4 GHz, care poate oferi un sunet fiabil, fara pierderi, cu latenta ultra-redusa pe PC, Mac si PlayStation, aceste casti dispun de conectivitate Bluetooth simultana pentru dispozitivele mobile. Jucatorii pot schimba in mod convenabil intre conexiunea wireless 2,4 GHz si cea Bluetooth cu un simplu click pe un buton, asigurand o flexibilitate maxima. Autonomia de 45 de ore a bateriei asigura un timp indelungat de utilizare, fie ca este vorba despre jocuri, muzica sau alt continut audio. Indiferent de modul in care sunt folosite, castile Philips TAG5106 ofera un confort extrem, datorita designului ergonomic care include o banda adaptabila pentru cap si pernute pentru urechi din spuma cu memorie acoperite in piele artificiala pentru a asigura eleganta si un confort de lunga durata.
Pret si disponibilitate
Philips TAG5106 va putea fi achizitionat incepand cu luna decembrie la pretul de 492 Lei.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?