hit.ro  »  Gadgeturi  »  Audio  »  Casti Sony WH-1000XM4

Casti Sony WH-1000XM4

calendar_month 31 Aug 2020, 11:05

Aparatele de anulare a zgomotului sunt constiente de Sony WH-1000XM3 si de toata maretia sa si vor aprecia imbunatatirile WH-1000XM4 care au facut ca anularea zgomotului Sony sa fie si mai buna. Calatorii si navetistii au nevoie de o durata de viata lunga a bateriei WH-1000XM4. Totusi, nu este vorba despre baterie, deoarece calitatea sunetului si eliminarea zgomotului sunt, de asemenea, excelente.
Castile Sony WH-1000XM4 pot semana mult cu versiunea anterioara, dar de aceea nu judecati o carte dupa coperta sa. Este vorba despre modificarile din interior care conteaza, si anume conectivitatea multipunct Bluetooth. Va puteti conecta la doua dispozitive simultan, pentru o productivitate optima.
Puteti pleca de la ascultarea unui podcast pe laptopul dvs. la rezolvarea cu o lista de redare pe telefon si din nou, fara prea mult efort. Multipunctul a lipsit in mod special pe WH-1000XM3, deci aceasta este o mare imbunatatire, dar exista o mare problema - ambele dispozitive conectate trebuie sa utilizeze codecul AAC Bluetooth.
Exista cateva functii pe care le puteti accesa numai prin intermediul aplicatiei Sony Headphones Connect. O astfel de functie este functia Speak-to-Chat, care va intrerupe muzica ori de cate ori castile detecteaza ca vorbiti. Functia functioneaza bine, dar microfoanele incorporate sunt foarte sensibile. Aceasta sensibilitate a facut ca setul cu casca sa interpreteze gresit zgomotul de fundal latent ca vocea mea si a intrerupt muzica redata cand am vrut sa continue sa redea. In timpul perioadei mele de revizuire Sony WH-1000XM4, aceasta caracteristica a fost mai mult o neplacere decat un avantaj si am dezactivat-o din aplicatia mobila.
O caracteristica mai utila este pauza automata, care se intampla atunci cand scoateti setul cu casca. Un mic senzor din casca stanga identifica cand scoateti castile si opreste redarea imediat. Nu este o decizie care schimba jocul, dar este tipul de atingere pe care il asteptati de la o pereche de casti de inalta calitate.
Castile pentru urechi sunt mai groase pe Sony WH-1000XM4, ceea ce inseamna o izolare mai buna chiar si cu anularea zgomotului dezactivata. Din pacate, este posibil sa fi luat acea captuseala de pe banda, deoarece exista un sentiment clar de presiune peste capul meu, care nu era acolo cu WH-1000XM3.\r\n
  \r\n
 • Ce se va intampla cu turismul
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n
 • Calculator salariu brut net
 • \r\n
\r\n


\r\n\r\n


\r\n
  \r\n
 • Autostrada A1 finalizata in 2030
 • \r\n
\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n


\r\n\r\n

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?