O noua camera foto slim de la Samsung

de Mina Hutterer | 28 ianuarie 2009

Samsung Electronics a lansat TL100, o camera foto digitala de 16,6mm in grosime. Camera are un senzor de 12,2 megapixeli, ce detine un corp extrem de subtire si usor de utilizat.  TL100 dispune de un ecran LCD de 2,7 inchi si lentilele de calitate superioara Samsung si permite un zoom optic de 3x.


image_123298340377767400_1.jpg


TL100 dispune de noua functie Samsung Smart Autocare poate va selecta automat una dintre cele 11 scene disponibile. Si anume pe cea care se potriveste mediului in care utilizatorul fotografiaza. De exemplu, functia va seta automat camera la scena landscape daca utilizatorul capteaza o imagine cu o ferma inconjurata de munti, iar apoi va schimba modul automat la scena de portret daca utilizatorul doreste sa fotografieze un om. Nu este necesara consultarea manualului de utilizare.

In plus, TL100 incorporeaza programul licentiat Samsung Smart Album. Smart Album este un instrument necesar ce permite utilizatorilor sa caute o imagine prin diferitele fisiere existente in memoria cardului. Smart Album organizeaza automat imaginile digitale si permite limitarea cautarii in functie de ziua sau luna in care imaginea a fost captata, tipul de fisier, daca fisierul este o imagine, un filmulet, sau o inregistrare audio, culoarea predominanta in imagine.

TL100 ofera de asemenea tehnologia de detectare a fetei, Smile Shot, Blink detection, tehnologia beauty shot, toate concepute sa imbunatateasca rezultatele finale. Tehnologia Face Detection recunoaste automat pana la 9 chipuri intr-un cadru si ajusteaza setarile camerei pentru crearea unei imagini foarte clare, in timp ce Smile Shot va permite fotografierea numai daca TL100 recunoaste un zambet. Blink Detection este o functie folositoare ce va imbunatati abilitatea utilizatorului de a capta o fotografie in care toti subiectii sa aiba ochii deschisi.

Pentru siguranta stabilitatii si claritatii imaginii, Samsung a incorporat tehnologia de stabilizare a imaginii (DIS), o functie ce reduce tremurul regasit in imagini ca rezultat al vibratilor, miscarii mainilor sau altor miscari neprevazute survenite in momentul captarii.

Pretul acestui aparat foto nu a fost inca anuntat.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google