TV LCD 3D cu diagonala de 71 de inci si consum record de curent

de Catalin Calciu | 10 septembrie 2009

Desi marea majoritate a producatorilor de electronice construiesc aparate care consuma din ce in ce mai putin curent electric, exista si companii care ies din acest trend si produc dispozitive ce consuma de zeci de ori mai mult decat un produs aproape similar.


Zero Creative, au prezentat un televizor LCD cu o diagonala de 71 de inci, si daca pana acum nu iese nimic in evidenta, daca ne uitam in specificatii avem o surpriza de proportii, “xyZ” dupa cum este denumit consuma nu mai putin de 1 kilowatt de curent la pornire.


Acest model de televizor are tehnologie nativa 3D (nu este nevoie de ochelari 3D), si pentru comparatie un TV LCD clasic consuma intre 20 si 50 de wati, iar acest consum record este completat si de un pret nemaintalnit de vanzare: nu mai putin de 100.000 de dolari americani.


Interesant este ca aceeasi companie intentioneaza sa lanseze un produs similar ca functionalitate, dar cu o diagonala a ecranului de 100 de inci, consumul acestuia nefiind publicat inca, la fel stand lucrurile in ce priveste pretul de vanzare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google