Sony Cyber-shot RX100 II, prima compacta cu senzor Exmor R CMOS de 1 inci, Wi-Fi si NFC

de Redactia Hit | 19 iulie 2013

Sony a anuntat lansarea Cyber-shot RX100 II, prima camera foto compacta dotata cu senzor Exmor R CMOS de 1 inch si care ofera si conexiuni Wi-Fi si NFC.

Noua camera Sony Cyber-shot RX100 II este recomandata fotografilor care doresc performante si libertate de control similare DSLR-urilor, intr-un design compact, prin urmare extrem de portabil.

Sensibilitatea ridicata a senzorului Exmor R CMOS de 1 inch ofera capturi cu zgomot de imagine redus in conditii de luminozitate scazuta, iar obiectivul f1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T asigura o plaja de utilizare extinsa, inclusiv inregistrarea de videoclipuri FullHD.

Cumparati de la eMag camere foto Sony din gama de aparate compacte la preturi speciale

Sony Cyber-shot RX100 II este primul model al companiei care este dotat cu tehnologia Near Field Communication care permite transferul de continut (imagini si clipuri) prin simpla atingere a camerei de device-uri compatibile.

O functie foarte importanta cu care vine RX100 II este si One-touch Remote, care permite folosirea smartphone-urilor pe post de declansator (functie foarte utila pentru portrete, fotografii macro si nu numai).

Camera dispune de un afisaj de 7,5 cm care este rabatabil.

Specificatii

Sursa: Sony

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Sony Cyber shot RX100 II Exmor R CMOS sony cyber shot wifi
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google