CES: Samsung lanseaza trei camere video cu ultra zoom

de Mina Hutterer | 8 ianuarie 2010

Noile modele SMX-F40, SMX-F43 si SMX-F44 au o autonomie prelungita a bateriei si dispun de Intelli-Zoom de 65x. Samsung Electronics Co.a anuntat astazi in cadrul CES 2010 ca isi extinde cunoscuta serie F de camere video compacte prin adaugarea a trei noi modele cu ultra-zoom, compatibile YouTube. Dezvoltate pe structura  popularului camcorder SMX-F34, noile SMX-F40, SMX-F43 si SMX-F44 ofera utilizatorilor functii suplimentare si functionalitate, durata de viata extinsa a bateriei si Samsung Intelli Zoom de 65X."In procesul de proiectare a noilor modele de camcordere din seria F, am început prin preluarea tuturor punctelor forte ale modelelor predecesoare pe care ulterior le-am îmbunatatit", a spus  SangRyong Kim, vice presedinte al diviziei de camere video în cadrul Samsung Electronics.

Noile camere video Samsung din seria F dispun de lentile Intelli-zoom de 65X (zoom optic de 52x) cu ajutorul carora utilizatorii pot focaliza imagini foarte îndepartate si realiza zoom pe o actiune, de la o distanta considerabila. Samsung Intelli Zoom este cu mult mai fiabil decat un zoom digital standard, utilizatorii putand depasi zoom-ul optic de 52x fara a sacrifica calitatea imaginii. Camerele video din seria F produc imagini de calitate superioara datorita senzorilor performanti CCD de 1/6". Acesti senzori supra-dimensionați diferentiaza camerele video SMX-F40, SMX-F43 si SMX-F44 de restul  din clasa lor si le permite utilizatorilor sa se bucure de material video de calitate.Functii inteligente pentru filmare, editare si sharing

Modelele SMX-F40, SMX-F43 si SMX-F44 vin echipate cu programul Samsung de play – edit – sharing, Intelli Studio 2.0. Software-ul Intelli Studio integrat ofera libertate si flexibilitate fara precedent, permitand utilizatorilor sa vizualizeze, editeze si sa încarce continut pe Internet de pe orice calculator, oriunde s-ar afla în lume. Conectarea la un calculator prin cablul USB face posibila nu numai editarea si redarea unui film fara a instala software-ul aditional, dar și încarcarea automata a camerei video.. Software-ul integrat Intelli-studio simplifica modul de upload si de împartasire a continutului folosind retele de socializare populare si site-urile de video sharing.

Cu ajutorul functiei Smart Auto, utilizatorii pot fi siguri ca videoclipurile lor nu vor avea un aspect decolorat, nu vor fi întunecate sau nefocalizate. Smart Auto analizeaza elementele-cheie ale compozitiei unei scene, cum ar fi culoarea, luminozitatea, miscarea si subiectul iar apoi selecteaza automat modul adecvat care va produce cele mai bune rezultate posibile. Modelele SMX-F40, SMX-F43 si SMX- F44 ofera opt moduri diferite de scene, inclusiv de noapte, de interior, macro, peisaj, portret, portret de noapte si auto. Camerele video sunt dotate cu tehnologia de recunoastere a fetei care identifica automat pana la cinci chipuri si ajusteaza setarile pentru a se asigura ca fiecare subiect este corect focalizat.

Sursa: Hit.ro

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google