Samsung dezvaluie camera foto Samsung NX10

de Mina Hutterer | 5 ianuarie 2010

In cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, Samsung Digital Imaging Company Inc a anuntat lansarea lui Samsung NX10 – o camera foto digitala care ofera utilizatorilor o calitate optima a imaginii intr-un corp compact si neted. Oferind creativitate fara compromis, utilizatorii pot atinge maximum de inspiratie purtand camera oriunde doresc, fara a periclita perfectiunea imaginilor.


NX10 incorporeaza un mod de autofocus (AF) rapid si precis, un senzor CMOS APS-C de 14.6 MP si un ecran AMOLED de 3.0", permitand utilizatorilor sa vizualizeze imagini cu usurinta, chiar si in lumina puternica a soarelui. Pentru a reda povestea completa, utilizatorii pot inregistra și in format de film HD. Disponibil in doua culori, noble black si titan silver, Samsung NX10 este mic, usor si ergonomic, conceput sa asigure o portabilitate maxima pentru utilizarea de zi cu zi.

Samsung NX10 dispune de noul motor DRIMe II Pro si algoritmul avansat AF, ofera viteza de autofocalizare ultra rapida cu precizie imbunatatita de contrast AF.
Samsung NX10 detine structura unui model DSLR incorporata unei camere digitale, integrand cu succes senzorul CMOS APS-C cu obiective interschimbabile fara oglinda. Toate acestea intr-o camera foto usoara pe care utilizatorii o pot purta cu usurinta cu ei oriunde se deplaseaza.

Samsung NX10 folosește un ecran AMOLED de  3.0’’  pentru o vizualizare mai buna, chiar si in conditii de soare luminos si in unghiuri de vizualizare dificile. Astfel utilizatorii nu mai trebuie sa iși foloseasca palma pe post de scut pentru a acoperi ecranul. Acesta ofera de asemenea un raspuns de 10.000 de ori mai rapid decat LCD-urile conventionale, are un consum de energie mult mai scazut si o rata de contrast mai mare - 10,000:1 vs 500:1.

Samsung NX10 contine de asemenea o serie de caracteristici inteligente care sa inlesneasca realizarea de catre fotografii amatori a unor imagini la calitate profesionala. Samsung NX10 include control manual al adancimii si, de asemenea, functia Smart Auto, care detecteaza automat mediul inconjurator si selecteaza modul potivit de fotografiere. Caracteristica Smart Range permite redarea atat a zonelor luminoase cat si a zonelor  intunecate, in acelasi cadru. Sistemul Supersonic Dust Reduction indeparteaza particulele de praf de pe senzorul de imagine ce pot afecta de multe ori o fotografie.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google