Proiectorul HD de la BenQ, disponibil in Romania

de Radu Eftimie | 1 septembrie 2011

BenQ va lansa, in cursul acestei luni, pe piata din Romania, proiectorul SH960, echipat cu doua lampi, rezolutie HD si o functie denumita HQV (Hollywood Quality Video), potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Proiectorul se adreseaza in principal utilizatorilor care au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru sali de mari dimensiuni sau pentru amfiteatre.

 

BenQ aduce in Romania proiectorul FullHD SH960

 

Luminozitatea puternica la care se face proiectia (5.500 lumeni) si contrastul foarte bun (3000:1), ambele date de cele doua lampi, fac ca imaginile proiectate sa fie foarte clare in format Full HD. Proiectorul BenQ SH960 are functie de zoom optic de 1,5x, ce permite montarea proiectorului la diferite distante fara sa se vada diferente in calitatea imaginii redate.

Cu ajutorul functiei Hollywood Quality Video (HQV), proiectorul converteste imaginile standard si HD Ready in proiectii Full HD (1920x1080p) cu o precizie a scalarii imaginii de peste 80%. BenQ SH960 dispune de intrari D-sub, HDMI V1.3, Composite Video, S-Video, Component Video, Audio in (Mini Jack), LAN (RJ45) si mini USB.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google