Prima camera foto Samsung cu obiective interschimbabile - imagini

de Andrei Rahmanov | 22 decembrie 2009

Samsung pregateste pentru lansare un aparat foto dotat cu un senzor de 14.6 Mpx si obiective interschimbabile, model ce poarta indicativul NX10.

Desi va fi un aparat cu care Samsung doreste sa intre in zona camereolor foto semi-profesionale, cu obiective interschimbabile, NX10 nu va fi, se pare, un DSLR propriu-zis.

Din cele cateva imagini aparute clandestin pe Internet, se poate observa lipsa sistemului de oglinzi din zona de prindere a obiectivului, sitem caracteristic aparatelor DSLR. Desi din acest punct de vedere NX10 pare mai apropiata de o camera foto compacta decat de un DSLR, este posibil ca acest nou model sa fie echipat cu un sistem proprietar Samsung, pentru transmiterea luminii catre senzorul foto digital.

NX10 poate fi folosita in modul full-auto, pentru incepatori, dar si cu toate setarile facute manual, pentru profesionisti. La mijloc se afla presetarile pentru fotografierea peisajelor sau cea pe timp de noapte, iar, pentru cei mai initiati, moduri tipice precum Tv (Time value) si Av (Aperture value).

Nu se stie inca data precisa de lansare a lui Samsung NX10, dar este foarte probabil ca acest produs sa se bucure de o prezentare mai ampla in cadrul targului CES 2010.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google