Olympus OM-D (mirrorless), disponibil in Romania (vedeti pretul)

de Redactia Hit | 29 mai 2012

Olympus si F64 Studio anunta disponibilitatea in Romania a modelului Olympus OM-D, cea mai noua camera mirrorless si prima din lume cu sistem de stabilizare a imaginii (IS) pe 5-axe.

Camera Olympus OM-D rezistenta la praf si stropire, cu o carcasa de magneziu, include vizor electronic si ofera fotografului optiunea de atasare a diferitelor obiective.

Camera ofera de asemenea cel mai rapid auto-focus dintre toate modelele cu obiectiv interschimbabil (inclusiv D-SLR).

Noul senzor inovator Live MOS de inalta rezolutie cu 16,1 megapixeli lucreaza in tandem cu puternicul procesor de imagine TruePic VI pentru a obtine imagini de inalta calitate.

Vizorul electronic inteligent, de inalta definitie, cu 1,44 milioane de puncte permite utilizatorului sa verifice manual ajustarea stralucirii si tonului culorilor, avand o noua interfata pentru vizualizare exceptional de simpla.

Caracteristici principale OM-D:

  • Viteza – cel mai rapid sistem de autofocalizare din lume FAST AF si focalizare continua 3D pentru imbunatatirea performantei la urmarirea subiectelor in miscare
  • Senzor nou Live MOS de 16,1 megapixeli, pentru rezolutie inalta si performante excelente in conditii de iluminare redusa.
  • Vizor electronic de inalta rezolutie cu 1,44 milioane de puncte, cu design optic unic pentru reducerea vignetarii, camp de vizibilitate 100% si decalaj foarte mic la afisare
  • Sistem puternic de procesare a imaginii - TruePic VI, pentru revenire mai rapida dupa declansare si o excelenta calitate a imaginii (sensibilitate cu valori mari de pana la ISO 25600, la fotografiere)
  • Stabilizator de imagine ultra-eficient, foloseste primul sistem IS din lume cu 5-axe
  • Corp compact, usor, construit in traditia seriei OM, din aliaj de magneziu, imbunatatit cu protectie la praf si stropire
  • Complet compatibil cu standardul Sistemului Micro Four Thirds
  • Obiective suplimentare lansate - M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8 si M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 macro.

Olympus OM-D E-M5 (body) are un pret de 4.999 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Olympus OM D mirrorless olympus camere vizor electronic Olympus OM D pret romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google