Olympus E-P3: touchscreen OLED, AF ultra rapid si procesor dual-core

de Silviu Anton | 30 iunie 2011

Olympus si-a reinventat gama de camere PEN, pe care marcat-o prin varful de gama E-P3. Pe langa senzorul CMOS de 12.3 MP, modelul are ca principal feature procesorul dual-core TruePic VI, care permite obtinerea unei performante autofocus pe care nu o vom mai gasi pe nicio alta camera Micro Four Thirds, informeaza Dvice.

Echiparile cu care vine dotat, ar putea plasa E-P3 peste rivalul Panasonic GH2 si DSLR-uri precum Nikon D3100.

E-P3 s-a descotorosit de carcasa de plastic pe care au purtat-o predecesorii E-P1 si E-P2, revenind la “ambalajul” din otel inoxidabil, care aminteste de modelele anilor ’60.

Artileria imbunatatita include si un ecran touchscreen OLED de 3 inchi, care alaturi de butoanele fizice, adauga un excelent control intuitiv.

E-P3 dispune de asemenea de un sistem de autofocus FAST AF cu 35 de puncte de focalizare, tehologie Illuminator AF pentru autofocus chiar si in conditii de lumina extreme de slaba si sensibilitate ISO pana la 12 800. Pe partea de inregistrari video, device-ul vine cu rezolutie 1080i cu sunet stereo.

Asemeni predecesorilor sai, E-P3 va fi disponibil in negru, argintiu sau alb. Cumparatorii vor avea optiunea unui kit upgradat cu obiectiv 14-42mm, f3.5-5.6 II R, care va fi disponibil pentru 900 de dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google