O noua camera compacta cu high-zoom de la BenQ

de Laurentiu Popa | 21 septembrie 2011

BenQ lanseaza in Romania noul model BenQ P1410, cel mai performant model de camera foto compacta din oferta sa actuala.

Lentilele 28mm wide angle care echipeaza acest nou model ofera un zoom optic 7x, in ciuda unei grosimi de doar 19mm. Aceasta caracteristica permite obtinerea de fotografii portret chiar si in situatia in care subiectul este aflat la o distanta de 15 metri de fotograf.

O alta noutate este sistemul de stabilizare care combina stabilizarea optica cu cea software, pentru imagini clare luate chiar si in miscare.


BenQ P1410 include acum un efect de fotografiere specific camerelor foto profesionale, Toy Mode, pe langa efectele deja bine cunoscute la camerele BenQ: LOMO, Color Accent sau Fisheye.

Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania, a considera ca "BenQ P1410 este cu siguranta un punct de reper in dezvoltarea zonei de fotografie. Ne-am propus ca in urmatoarea perioada sa accesam mai multe segmente de camere foto prin noi modele performante la preturi atractive. Caracteristicile tehnice ale noului model si efectele incluse vor face din  camera foto BenQ P1410 o optiune interesanta pentru publicul tanar, care isi doreste fotografii de foarte buna calitate, obtinute cu ajutorul unui aparat foto digital compact".

Modul Toy aplica automat un set de efecte care creeaza senzatia de miniatura a obiectelor fotografiate de la un punct inalt. Celelalte doua moduri creative permit fotografului sa dea imaginii un aspect retro, in cazul folosirii functiei LOMO sau sa accentueze o anumita culoare intr-o fotografie alb-negru.

O alta caracteristica aparte este modul HDR II, care pemite ajustarea automata a iluminarii dintr-o fotografie (disponibila si inainte de captura, la previzualizare), pentru ca imaginea surprinsa sa nu sufere de pe urma diferentelor importante de iluminare specifica anumitor cadre din natura (de exemplu apus sau rasarit de soare, scene cu umbre, etc).

P1410 ofera utilizatorilor si posibilitatea de a filma diverse clipuri video cu sunet si rezolutie HD.

Disponibilitate
Noua camera foto digitala compacta P1410 este disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie in premiera in Romania prin eMAG.ro la un pret de aproximativ 550 lei.

Alte specificatii tehnice:
- senzor de 14 megapixeli
- zoom optic de 7x
- sistem dublu anti tremur
- display LED back light de 3,0 inci
- rezolutie de 460.000 pixeli (960x480)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google