Nikon lanseaza Nikon Df, un full-frame retro superb

de Redactia Hit | 5 noiembrie 2013
Fiind sensibil pana la -1 EV, compatibil cu obiective de pana la f/8 si dispunand de patru moduri zona AF (inclusiv urmarire 3D), sistemul AF al aparatului foto Df asigura o acoperire rapida si precisa pe intregul cadru, chiar si in conditii de iluminare dificila, dupa cum afirma cei de la Nikon. De precizat este si faptul ca unitatea obturator extrem de precisa a fost testata la 150.000 de cicluri, cu un timp de expunere minim de 1/4.000 s si sincronizare cu blitul de pana la 1/200s.

Modelul Df permite efectuarea manuala a unor setari extrem de precise pentru balansul de alb, permitand selectarea unui balans de alb in punct unic zonei specifice a cadrului pe care o selectati in timpul fotografierii cu vizualizare in timp real.

Noul aparat va fi livrat impreuna cu un obiectiv in editie speciala de la Nikon cu aspect retro, cunoscutul NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G. Nikon Df va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania la sfarsitul lunii noiembrie. Desi SKIN nu a anuntat pretul oficial al aparatului, Nikon Df costa, potrivit presei internationale, in jur de 2750 de dolari.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nikon df pret nikon df retro digital nikon full frame
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google