Nikon 1 V3, anuntat oficial in Romania. Ajunge in magazine luna viitoare

de Radu Eftimie | 13 martie 2014

Nikon 1 V3, noul varf al gamei de aparate foto compacte cu obiective interschimbabile Nikon 1, a fost anuntat astazi oficial si in Romania. Aparatul va fi disponibil comercial din a doua jumatate a lunii aprilie, potrivit importatorului Nikon in Romania, Skin.

Modelul Nikon 1 V3 este echipat cu un monitor rabatabil cu ecran tactil si integreaza tehnologia Wi-Fi pentru transferul fotografiilor si filmelor catre dispozitive inteligente.

Noul Nikon 1 V3 este dotat cu un sezor mare CMOS CX fara filtru low-pass cu rezolutie de 18,4 megapixeli si cu noul procesor EXPEED 4A. Sistemul AF hibrid de la Nikon gestioneaza acum 171 de puncte de focalizare automata, dintre care 105 sunt puncte de detectie de faza. Vitezele de fotografiere continua in format RAW au crescut si ele, ajungand la 20 fps cu focalizare automata continua, iar daca focalizarea este fixata la primul cadru, poate fotografia 40 de imagini cu viteze de pana la 60 fps.

Dotat cu un sezor mare CMOS CX fara filtru low-pass cu rezolutie de 18,4 megapixeli si cu noul procesor  EXPEED 4A, Nikon 1 V3 este construit pentru fotografii  care au nevoie de viteza, putere si fiabilitate, precum si de libertatea de a calatori cu un bagaj usor. Este ideal pentru cei ce vor sa faca un pas inainte in arta fotografica sau sa poarte cu ei un al doilea aparat foto.

Sistemul AF hibrid de la Nikon gestioneaza acum 171 de puncte de focalizare automata, dintre care 105 sunt puncte de detectie de faza, care se blocheaza pe actiunea din cadru cu o viteza extraordinara. Vitezele de fotografiere continua in format RAW au crescut si ele, ajungand la 20 fps cu focalizare automata continua, iar daca focalizarea este fixata la primul cadru, poate fotografia 40 de imagini cu viteze de pana la 60 fps.

Tot astazi, au fost anuntate doua obiective noi: teleobiectivul 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 si 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM, disponibil pentru prima data ca obiectiv de kit pentru aparatul foto Nikon 1 V3.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nikon 1 V3 1 NIKKOR VR 70 300mm 1 NIKKOR VR 10 30mm EXPEED 4A Nikon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google