Nikon 1 J5 - primul mirrorless Nikon cu filmare 4K (Galerie foto)

de Redactia Hit | 2 aprilie 2015

Nikon a anuntat astazi lansarea Nikon 1 J5, primul sau aparat mirrorless cu capabilitati de filmare 4K.

Camera ofera un senzor de 20,8MP, CMOS in format CX cu iluminare din spate, o permiera pentru aceasta gama de aparate de la Nikon.

Nikon 1 J5 beneficiaza de Sistemul de focalizare automata hibrida Nikon 1 in 171 de puncte si poate fotogafia la cadente de 20 cadre pe secunda in format AF continuu si la 60 cadre pe secunda cu focalizare fixa pe primul cadru. Noul mirrorless se bazeaza pe procesorul de imagine EXPEED 5A si dispune de un sistem de reducere electronica a vibratiilor (E-VR).

La capitolul ergonomie, manerele frontal si posterior asigura o prindere ferma a aparatului foto, iar monitorul LCD de 7,5 cm (3 inci), cu inclinare, cu 1.037.000 puncte este extrem de sensibil la comenzile prin atingere. In plus, modurile PSAM sunt usor accesibile prin intermediul selectorului dedicat.

Nikon 1 J5 ofera NFC si Wifi pentru partajarea continutului si controlul aparatului la distanta.

Potrivit Skin, importatorul Nikon in Romania, Nikon 1 J5 (kit 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM) va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania la inceputul lunii mai.

Pretul nu a fost inca anuntat pentru Romania, insa in SUA aparatul va fi disponibil la un cost de aproximativ 500 de dolari (cca. 465 euro).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mirrorless nikon 4k Nikon 1 J5 filmare 4k nikon 1 j5 pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google