Inca doua smart TV de la Samsung

de Laurentiu Popa | 8 noiembrie 2011

Samsung a lansat noile modele de televizoare premium din seria 8000: LED-urile 60D8000 si plasma 64D8000. Ambele modele au cea mai mare diagonala din categoria lor si beneficiaza, in acelasi timp, de un design modern si stilat, precum si de functii Smart TV. LED D8000 a primit o noua versiune, numita 60D8000. Noul model are o diagonala de de 60 de inci si beneficiaza de rama ultra subtire One Design (de doar 5 mm). Dinamica vizuala este astfel amplificata, in special la vizionarea de continut 3D. Deosebit de subtire, cu un design minimalist, modelul este echipat cu elegantul suport Quad, caracteristic Smart TV-urilor Samsung.Modelul LED 60D8000 dispune de o solutie Personal Video Recording incorporata, ce permite utilizatorilor sa puna pauza pe continut transmis live, sa inregistreze emisiunile preferate pe un hard disk sau o memorie externa si sa vizioneze continutul pe indelete. In plus, dispozitivul ofera acces la functiile Samsung Smart Hub, ce permite descarcarea diferitelor aplicatii din Samsung Apps.

Televizorului LED 60D8000 i se alatura modelul de 64D8000, cu cea mai mare diagonala disponibila pe piata: 64 de inci. Acest televizor cu plasma are un design metalic, cu un aspect contemporan, potrivit oricarei incaperi moderne si dispune de intreaga gama de functii Smart TV.
 
Televizoarele beneficiaza de tehnologia 3D activa Samsung, pentru imagini tridimensionale clare si luminoase, la o rezolutie Full HD. Greutatea scazuta si design-ul ergonomic al ochelarilor Samsung, precum si durata de viata impresionanta a bateriei, asigura o experienta de vizionare comoda si cu adevarat plina de divertisment. In acelasi timp, dispozitivele pot realiza conversia filmelor sau programelor TV 2D in 3D.

Functia Social TV va permite sa scrieti pe blog si sa discutati despre emisiunile care va plac in timp ce va uitati la televizor, prin intermediul site-urilor si a serviciilor precum Facebook, Twitter si Google Talk. Totodata, functia Search All permite cautarea de continut din toate sursele disponibile (aplicatii, web sau dispozitivele conectate la acesta), fie ca este un dispozitiv extern de memorie sau de un alt dispozitiv conectat prin functia AllShare.

Un alt beneficiu al acestor televizoare este functia de Second TV, ce ofera posibilitatea de a afisa continutul redat pe ecranul televizorului si pe alte dispozitive compatibile (precum telecomanda Samsung cu ecran tactil, Samsung Galaxy S2 sau tabletele Samsung Galaxy Tab). Continutul este redat in timp real pe ecranul celui de-al doilea dispozitiv, televizorul putand rula, in mod independent, altceva (de pe un player Blu-ray, de exemplu).

Samsung LED 60D8000 costa 16.499 lei, iar plasma Samsung 64D8000 costa 13.999 lei. Ambele modele sunt disponibile in Romania.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google