GoPro a anuntat oficial noile camere de actiune GoPro HERO4 Black, HERO4 Silver si HERO

de Redactia Hit | 29 septembrie 2014

Zvonurile privind lansarea celei de-a patra generatii de action cam-uri de le GoPro s-au adeverit astazi, compania anuntand trei noi gadgeturi care difera prin pret si specificatii: GoPro HERO4 Black, HERO4 Silver si HERO.

GoPro HERO4 Black

HERO4 Black este noul varf al gamei producatorului GoPro si asigura filmare 4K la 30fps (evolutie fata de modelul precendent care filma la 15fps). De asemenea, noul HERO4 Black poate fotografia la o rezolutie de 12MP, asigurand, dupa cum afirma producatorul, o calitate excelenta a imaginii. Noul varf de gama GoPro ofera Wi-Fi si Bluetooth.

GoPro HERO4 Black va avea un pret de retail de 480 de euro.

GoPro HERO4 Silver

GoPro HERO4 Silver este o versiune ceva mai ieftina a varfului de gama Black si va ajunge in magazine la un pret de 380 euro. HERO4 Silver integreaza Wi-Fi si Bluetooth si dispune de touchscreen pentru controlul camerei. Calitatea filmarii se limiteaza la 2,7K (30fps) sau fullHD (la 60fps).

Consultati oferta de camere si accesorii GoPRO pe eMAG.ro!

GoPro Hero

GoPro Hero este cea mai accesibila camera de actiune din portofoliul GoPro si va putea si achizitionata la un pret de 125 de euro. GoPro HERO este entry-level-ul noii game de produse GoPro si ofera capabilitati de filmare 1080p la 30fps si 720p la 60fps. Fotografiile sunt realizate la o rezolutie de 5MP. Noul Action Cam Hero vine cu QuikCapture, SuperView si Auto Low Light si este Waterproof.

Noile Action Cam-uri de la GoPro vor deveni disponibile global peste aproximativ o saptamana.

Vedeti un clip cu noile action cam-uri de la GoPro:

Gasiti toate detaliile legate de noile camere Hero pe GoPro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goPro HERO4 Black pret gopro HERO4 Silver pret gopro HERO pret specificatii gopro hero Waterproof
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google