Doua camere foto compacte de la Samsung - PL70 si PL55

de Vlad Matei | 16 iulie 2009

Samsung si-a extins gama de camere foto usor de utilizat, odata cu lansarea noilor modele, PL70 si PL55. Cu un obiectiv de 12,2 megapixeli, zoom optic de 5x si aspect atragator, noile PL70 si PL55 sunt camerele propuse de Samsung pentru aceasta vacanta de vara.Cu ajutorul camerei PL70, utilizatorii pot folosi obiectivul cu unghi larg de 28mm, in timp ce modelul PL55 ofera un obiectiv standard de 35 mm. Modelele PL70 si PL55 dispun de un zoom optic de 5x si fiecare dintre ele dispune de stabilizare de imagine pentru reducerea efectului de blur cauzat de miscarea mainilor. Modelul PL70 ofera stabilizare duala a imaginii ce combina ambele tehnologii de stabilizare, optica si digitala. Utilizatorii pot incadra si pot vizualiza imaginile pe ecranul LCD mare. PL70 integreaza un ecran LCD de 3 inch iar modelul PL55 afiseaza un ecran LCD de 2,7 inch.

PL70 si PL55 incorporeaza o multitudine de functii intuitive si inteligente care simplifica modalitatea in care utilizatorii capteaza si vizualizeaza fotografiile. Ambele camere includ modul Smart Auto, o functie avansata care alege una dintre cele 11 scene pentru a capta cea mai buna imagine.

Dupa realizarea fotografiilor, PL70 si PL65 pun la dispozitie Smart Album, un instrument care iti permite sa cauti usor o imagine anume pe care ai salvat-o pe cardul de memorie. Smart Auto organizeaza automat imaginile iar utilizatorii le pot cauta dupa criterii specifice precum data captarii, saptamana, tonul culorii, portrete sau tipul fisierului, fotografie, film sau memo-uri vocale.

PL70 dispune de tehnologia de recunoastere a fetei, stocand automat in memoria interna a camerei pana la 10 chipuri preferate. In timpul realizarii unui portret, PL70 va identifica automat daca unul din chipurile preferate de utilizator este cuprins in cadru iar acesta va avea prioritate la focalizare si expunere. Sistemul Samsung Perfect Portrait face parte din arsenalul modelelor PL70 si PL55 si include Face Detection, Smile Shot, Blink Detection si functia Beauty Shot.Noile modele PL70 si PL55 ofera consumatorilor optiuni avansate de inregistrare video. Camera foto PL70 poate inregistra filme high-definition la720p, care pot fi redate pe un HDTV printr-un adaptor HDMI optional, achizitionat separat. Camera utilizeaza compresie H.264, un codec avansat cu care utilizatorii pot inregistra filme pentru o perioada mai mare de timp. Modelul PL55 dispune de posibilitatea de inregistrare video la high-quality MPEG la o rezolutie de 640x480.

Utilizatorii vor putea alege mai multe culori ale modelului PL70: negru, argintiu, rosu si roz. Modelul PL55 va putea fi admirat sub culorile negru, argintiu, rosu, albastru. PL70 si PL55 vor fi disponibile din luna august.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google