Cele mai ieftine 7 camere foto DSLR

de Radu Eftimie | 19 octombrie 2011

Un fotograf incepator care dispune de o suma rezonabila pentru achizitinarea unui aparat foto ar trebui sa se orienteze spre cumpararea, de la bun inceput, a unui DSLR. Nu, nu vom vorbi despre aparatele profesionale si scumpe cat o garsoniera dintr-un oras mai mic, ci despre cele mai ieftine camere DSLR pe care cu putin efort financiar vi le veti putea permite.

Gizmowatch a realizat un clasament al celor mai accesibile DSLR-uri. Asa ca, daca aveti de gand sa va cumparati un aparat foto DSLR nu ar fi rau sa cititi cateva sfaturi care va pot ajuta sa va orientati inainte de a lua o decizie.

Canon EOS Rebel T3 (pret 549 dolari)

Echipat cu un un senzor de imagine CMOS de 12,2 megapixeli, capabil sa capteze imagini si clipuri HD cu o claritate excelenta, Canon EOS Rebel T3 este recomandat celor care au cunostinte de fotografiere cu DSLR-urile.

Camera beneficiaza si de un procesor DIGIC 4, care face ca timpul de raspuns device-ului sa fie foarte bun. Totusi, pentru fotografii in devenire, Canon-ul EOS Rebel T3 vine cu o functie de asistenta completa. Potrivit Gizmowatch, camera are un raport excelent calitate/pret.

Cele mai ieftine 7 camere foto DSLR


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google