Cat costa Sony Handycam FDR-AX1, cea mai ieftina camera 4K

de Liviu Petrescu | 6 septembrie 2013

Sony lanseaza cea mai accesibila camera care poate filma la rezolutia 4K. Sony Handycam FSR-AX1 are un pret mai mic decat alte gadgeturi de acelasi tip, dar nu va fi accesibil la scara larga, deoarece costa 4500 dolari.

Cu acelasi design ca si Sony HDR-AX2000, noul camcorder 4K are si functii aproape identice, dar rezolutia si modul de stocare al imaginilor capturate sunt diferite. Camera are un ecran LCD de 3,5 inci si un nou procesor creat special pentru captura de imagini 4K.

Sony FDR-AX1 4K

Sony Handycam FSR-AX1 utilizeaza carduri de memorie QXD, suficient de puternice pentru a prelua cantitatea de informatii rezultata din capturarea unor imagini de 4 ori mai mari decat rezolutia full HD 1080p. Camera este dotata insa si cu slot pentru card SD, care poate fi utilizat doar pentru filmarile la rezolutie 1920x1080.

Noul camcorder Sony 4K utilizeaza un senzor Exmor R CMOS relativ mic, care ofera insa zoom optic 20x, iar imaginile de inalta rezolutie pot fi capturate la 60fps, 30fps si 24fps. O ora de continut video 4K la cea mai buna calitate ocupa aproape complet un card de memorie de 64GB, fiind salvata in format MP4, prin codecul XAVC S.

Sursa: Wired

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Sony Handycam FSR AX1 camera sony 4k sony camcorder 4k
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google