Canon lanseaza trei noi camere video cu Wi-Fi

de Radu Eftimie | 11 ianuarie 2012

Canon a anuntat lansarea pe piata a noii game de camere video Legria HF M, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a obtine imagini de calitate superioara chiar si in conditii de filmare in medii slab iluminate si conexiune Wi-Fi pentru sharing-ul de continut direct pe retelele sociale sau YouTube.

Legria HF M52, Legria HF M56 si Legria HF M506 sunt camere video AVCHD dotate cu ecran sensibil la atingere si senzor profesional HD CMOS PRO de la Canon. Potrivit companiei, noua noile camere video din seria Legria HF M ofera si suport pentru inregistrarea in format MP4.

Toate cele trei camere noi mai ofera conectivitate inclusiv cu terminalele portabile produse de Apple dar si functiile Intelligent IS si Story Creator cu ajutorul carora utilizatorii pot crea filme de calitate foarte buna. Nu in ultimul rand, utilizatorii pot sa transmita wireless filmele Full HD direct de pe camera video pe orice laptop sau HDTV care este dotat cu tehnologie DLNA.

Potrivit producatorului, cele trei noi camere video din gama Legria HF M asigura performante cu pana la 20% mai bune atunci cand se realizeaza filmari in conditii slabe de iluminare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google