Canon lanseaza seria de camere video Legria HF R

de Vlad Matei | 15 martie 2010

Canon extinde gama de camere video Legria prin lansarea seriei Legria HF R.Seria este echipata cu sistemul Canon HD Camera, integrand un senzor HD CMOS, zoom optic 20x, lentile video Canon HD si procesorul de imagine DIGIC DV III. De asemenea, tehnologia Smart Auto este incorporata, ajutand utilizatorii mai putin experimentati sa obtina cele mai bune rezultate video indiferent de conditii.

Introdus pentru prima oara la camerele foto digitale, modul Smart Auto este acum optimizat si pentru camerele video HD. Tehnologia Intelligent Scene Detection garanteaza obtinerea inregistrarilor de calitate prin identificarea tipului de filmare si alegerea setarilor optime potrivite pentru situatia curenta. Recunoscand pana la 31 de scene diferite, fara ajutor din partea utilizatorului, modul Smart Auto face toate modificarile in mod automat.

Tehnologia Instant AF completeaza modul Smart Auto oferind focalizarea precisa, necesara la obtinerea fimarilor HD de calitate. Tehnologia Face Detection identifica automat pana la 35 de fete, asigurand obtinerea unei focalizari si a unei expuneri corecte. Toate modelele ofera si modul Pre REC, ce captureaza in mod inteligent cele trei secunde de dinaintea momentului in care se apasa pe butonul de inregistrare.

Modul Video Snapshot ofera utilizatorilor o modalitate unica de a realiza filme Full HD. Ca si alternativa la filmarile lungi, modul Video Snapshot asigura performanta de a inregistra capturi video scurte in segmente de doua, patru sau opt secunde – exact ca la un show TV obisnuit. Sectiunile pot fi scoase din fimarile ralizate, permitand astfel utilizatorilor sa-si creeze propriile librarii video, asa cum doresc.

Odata capturate, aceste secvente video pot fi reunite fara ajutorul unui soft de editare, prin selectarea intr-o lista de redare, ce formeaza un colaj video. Utilizatorii pot adauga fisiere audio in memoria camerei video, pentru a fi utilizate pe post de coloana sonora, in ton cu subiectul capturii. Lista de redare finala, ce include si muzica, poate fi exportata ca un singur fisier video SD – ideal pentru scrierea pe DVD sau partajarea online.


Legria HF R18 si Legria HF R16 ofera utilizatorilor o modalitate noua si usoara de a converti continutul video la formate usor de partajat online. Ambele modele integreaza un nou utilitar pentru conversia de la HD-la-SD, si optiunea Easy Web Upload pentru a permite partajarea online. 

Odata realizata conversia si stabilita conexiunea la PC, softul Pixela ImageMixerTM localizeaza automat clipurile video si permite utilizatorilor sa se autentifice, sa incarce si sa posteze comentarii despre inregistrare, cu doar cateva clic-uri. De asemenea, pot fi stocate si detaliile contului de utilizator, oferind o cale rapida de acces la YouTube.

Legria HF R18 si Legria HF R16 ofera un sistem Dual Flash Memory ce reuneste memoria interna si un slot pentru cardurile de memorie. Modelul Legria HF R18 include un modul intern de 32GB, in timp ce Legria HF R16 ofera o memorie de 8GB; fiecare model poate avea o memorie extinsa pana la 32GB datorita prezentei unui slot de memorie SDHC.

Ambele modele detin optiunea Relay Recording, prevenind intreruperea filmarilor atunci cand memoria camerei este plina. Relay Recording trece inregistrarea pe cardul de memorie in mod automat atunci cand memoria interna este plina, asigurand continuitatea inregistrarii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google