Canon lanseaza seria Legria HF M

de Alex Hanea | 18 februarie 2010

Canon anunta lansarea noii serii Legria HF M – camere video Full HD de dimenisuni reduse, dotate cu tehnologie touch.  

Prin extinderea gamei de camere video Canon Legria, seria Legria HF M reuneste tehnologiile Canon Full HD, un set de optiuni avansate si un ecran LCD intuitiv bazat pe tehnologia touch, ce ofera utilizatorului un control avansat asupra functiilor.

Seria Legria HF M beneficiaza de un senzor CMOS Full HD de 3.3 MP, zomm optic 18x, lentile video Canon HD si tehnologie de procesare DIGIC DV III. Tehnologia Advanced Face Detection identifica concomitent pana la 35 de fete – asigurand expunerea si focalizarea subiectilor – in timp ce tehnologia Canon Instant AF asigura o focalizare automata, rapida si precisa, necesara filmarilor HD.

In plus, tehnologia Canon Dynamic Optical Image Stabilizer ofera imagini stabile, reducand efectul produs de miscarea camerei. La zoom maxim, utilizatorii pot folosi noul mod Powered Optical Image Stabilizer, ce imbunatateste semnificativ stabilitatea imaginii la focalizarea obiectelor indepartate.


Seria Legria HF M mai include prima camera video Legria ce foloseste un ecran LCD de 6.8cm (2.7”) bazat pe tehnologia touch.  

Legria HF M31 si Legria HF M36 ofera o modalitate usoara de partajare online a continutului. Ambele modele integreaza un utilitar de conversie de la HD la SD, ce este folosit impreuna cu functia Easy Web Upload pentru a facilita transferul secventelor video pe YouTube. Softul Pixela ImageMixer oferit in pachet, localizeaza automat continutul si permite utilizatorilor sa se autentifice, sa incarce si sa indexeze filmarile intr-un singur pas.

Camerele video mai ofera o memorie flash duala, ce include un modul intern de 32GB, respectiv 8GB si un slot pentru cardurile SDHC. Ambele modele detin optiunea Relay Recording, ce intregeste modulul de memorie Dual Flash, realizand trecerea inregistrarii pe cardul de memorie atunci cand memoria interna este plina.

Toate modelele sunt compatibile cu o gama extinsa de accesorii Canon Legria, inclusiv adaptoarele pentru lentile, surse externe de lumina si carcasa subacvatica Canon WP-V2, ce ofera posibilitatea de a realiza filmari subacvatice la o adancime de pana la 40 metri. Interfata integrata Mini Advanced Accessory Shoe ofera suport pentru microfonul Canon SM-V1 5.1ch surround.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google