Canon intra pe piata monitoarelor 4K

de Redactia Hit | 15 noiembrie 2013

Canon Europe anunta intrarea pe piata productiei de monitoare odata cu lansarea modelului DP-V3010 – un monitor de 30 de inci proiectat mai ales pentru prelucrarea imaginilor si productii video 4K, dar si introducerea functionalitatii Dual Pixel CMOS AF (DAF) pentru camera video EOS C100.

Din comunicat:

Monitorul DP-V3010

"Cu specificatii tehnice proiectate sa ofere un randament constant, precis, DP-V3010 este optimizat pentru colorizare, unde calitatea imaginii si consistenta sunt de maxima importanta. Posibilitatea de a afisa nativ imagini la rezolutii 4K si o întreaga gama de optiuni de culoare face ca DP-V3010 sa fie potrivit atat pentru lucrul pe platouri sau in locatiile de filmare, cat si pentru prelucrare video precum CGI, CAD sau animatii 3D."

"Panoul LCD IPS dispune de o rezolutie de 4096x2560 pixeli, care permite afisarea unei rezolutii native DCI 4K (4096x2160 pixeli) fara scalarea imaginii. Monitorul este potrivit si pentru sarcini de editare pe PC, precum procesarea imaginilor de inalta rezolutie si productia de efecte speciale, gratie raportului 16:10. Mai mult, tehnologia de procesare Canon, impreuna cu ecranul LCD IPS de inalt contrast, reuseste sa ofere un raport al contrastului de 2000:1, minimul recomandat de Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPTE) pentru post-procesare in cinematografia digitala"


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: DP V3010 canon monitor 4k Dual Pixel CMOS AF
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google