Canon a prezentat astazi in Romania Canon EOS 70D - Dual Pixel CMOS AF si Wi-Fi. Bun pentru filmari

de Radu Eftimie | 2 iulie 2013

Canon a prezentat astazi, in Romania, in cadrul unui eveniment la care a participat si HIT.ro, Canon EOS 70D, un DSLR care se adreseaza entuziastilor si care ofera, ca inovatie, tehnologia Dual Pixel CMOS AF.

(clic pe imagini pentru dimensiune mare)

Dual Pixel CMOS AF permite realizarea unui autofocus rapid si precis in timpul filmarii sau pentru fotografierea in mod Live View.

EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat si produs de Canon si de procesorul DIGIC5+ de 14-bit.

EOS 70D ofera o viteza de pana la 7 cadre pe secunda, cu rafale de pana la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre in format RAW.

ISO-ul nativ este cuprins intre 100 si 12.800.

Canon EOS 70D este o camera care se autorecomanda prin caracteristicile sale pasionatilor de filmari. Camera ofera rezolutie Full HD (1920x1080p) iar numarul de cadre pe secunda poate fi ales intre 30, 25 sau 24fps, dar inregistrarea se poate face si la 50 si 60fps, la o rezolutie 720p.

Cumparati de la Emag aparate din gama DSLR Canon la preturi speciale

Noua tehnologie Dual Pixel CMOS AF implementata de Canon pe EOS 70D permite utilizarea modului Movie Servo AF care urmareste subiectii in timp ce sunt in miscare si chiar in timpul reincadrarii pentru un focus nealterat.

Utilizatorii pot opta pentru sunet stereo direct din microfonul intern sau pot imbunatati calitatea audio cu ajutorul unui microfon extern ce se poate conecta la camera.

Noul Canon EOS 70D va deveni disponibil comercial la sfarsitul lunii august la un pret (estimativ) de peste o mie de dolari (body).

Caracteristici principale Canon EOS 70D

  • Senzor APS-C CMOS 20,2 megapixeli si DIGIC5+
  • 19 puncte AF in cruce si rafala de 7 cadre pe secunda
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Control de la distanta prin Wi-Fi si distribuire instantanee
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Ecran tactil ClearView II LCD cu unghi variabil de 7,7 cm
  • Vizor inteligent
  • Filmare Full HD

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: canon eos 70d pret canon eos 70d lansare romania canon eos 70d specificatii Dual Pixel CMOS AFcanon eos 70
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google