CES: Samsung lanseaza doua noi modele de camera foto - PL150 si PL100

de Mina Hutterer | 11 ianuarie 2010

Samsung Digital Imaging Company Inc a lansat doua noi modele de camera foto PL150 şi PL100. Cu tehnologia Samsung Dual LCD, noile camere (PL150 - 12,4 megapixeli, PL100 - 12,2 megapixeli) ofera o varietate de caracteristici noi:

Ecran LCD frontal imbunatatit
Noile modele Samsung 2View PL150 şi PL100 dispun de un ecran LCD color de 1,5 inch situat in partea frontala. Aceast ecran ii ajuta pe utilizatori sa se perfectioneze in realizarea de auto-portrete sau in cele alaturi de prieteni şi familie. Folosind ecranul frontal de 1,5 inch al celor doua camere, utilizatorii pot de asemenea filma. Cu PL150, utilizatorii se pot bucura de inregistrari video de 720p la 30 de cadre pe secunda (fps).

Un adaptor optional HDMI este disponibil pentru PL150 astfel incat utilizatorii sa poata viziona materialul video, dar si imaginile captate, pe un televizor HDTV sau un monitor HD. Camerele noi din gama 2View permit utilizatorilor sa se distreze si mai mult folosind cele doua ecrane datorita adaugarii functiei Couple Shot  şi modului dedicat copiilor, actualizat acum cu muzica.Imbunatatirile functiilor 2View
PL150 şi PL100 beneficiaza de imbunatatiri la unele dintre cele mai apreciate caracteristici ale gamei Samsung 2View, incluzand actualizari pentru modul pentru copii si self-timer. in plus fata de redarea unei animatii pe ecranul frontal LCD, modul dedicat copiilor va reda o bucata muzicala care va inlesni captarea atentei copilului şi implicit o imagine perfecta.

Functia self-timer al primelor modele din seria 2View facea perfecta realizarea fotografiei de grup pentru ca afişa o pre-vizualizare a imaginii si un timer descrescator pe ecranul frontal, cei din fata aparatului ştiind cu exactitate momentul cand fotografia va fi realizata. Acum, cu functia self-timer perfectionata, PL150 noi şi PL100 prelungesc functionalitatea ei la inregistrarile video, astfel incat intregul grup va şti exact cand camera a pornit filmarea.

Cand vine vorba de captarea imaginii perfecte, Samsung PL150 şi PL100 includ populara functie Smile Shot, care va declanşa automat camera cand un zambet este detectat, iar adaugarea functiei Couple Shot permite utilizatorilor sa seteze camera pentru a surpinde momentul in care subiectii din cadru inclina capetele lor unul catre celalalt.Rezolutie de 12 megapixeli, ecrane mari şi optica avansata
Noile Samsung PL150 şi PL100 vin complet echipate cu un senzor CCD de 12,2 megapixeli. Fie ca realizeaza imagini in interior sau afara, fie ca surprinde un peisaj sau un grup de prieteni in jurul mesei, zoomul optic de 5x şi unghiul larg de 27mm al lentilelor ofera o cuprindere mai mare de fotografiere de la o distanta mai mica.

PL150 este dotat cu tehnologia Advanced Samsung Dual Image Stabilization (IS) care ii ajuta pe utilizatori sa capteze imagini clare, nemişcate. Dual IS combina atat stabilizarea optica şi digitala pentru a produce imagini corecte, fara neclaritatile frecvent intalnite la alte camera foto. Stabilizarea optica compenseaza cu succes tremurul miinii, schimband pozitia lentilelor in directia opusa. Cind stabilizarea optica nu este de ajuns, stabilizarea digitala preia controlul pentru a asigura imagini clare. Modelul PL100 dispune de un obiectiv standard de 35mm si un zoom optic de 3x precum şi de Digital Image Stabilization. Ambele camera foto dispun de ecrane LCD mari cu rezolutie de 230K de pixeli. Ecranul LCD al PL150 masoara 3 inch iar cel al lui PL100, 2,7 inch.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google