BenQ lanseaza in Romania cele mai subtiri monitoare LED din lume

de Vlad Matei | 28 aprilie 2010

BenQ aduce pe piata romaneasca 5 dintre cele mai subtiri monitoare LED din lume (14-15 mm) cu diagonale intre 18.5”W si 24”W, rezolutii HD si Full-HD.Pe langa aceste caracteristici, noile monitoare din gama V se remarca prin cea mai mare rata de contrast dinamic existenta in acest moment pentru monitoare LCD: 10milioane:1 DCR. In plus, noua gama se remarca printr-un consum de energie extrem de redus, ingloband tehnologii performante pentru afisarea unor imagini de calitate foarte buna, deja caracteristice pentru produsele high-end BenQ, dintre acestea distingandu-se Senseye Human Vision Technology

Calitatile deosebite ale noilor monitoare din seria V au fost deja recunoscute prin obtinerea distinctiei iF Design in 2010.  
Cea mai buna alegere dintre monitoarele LED

Noua serie V de la BenQ vine intr-o varietate de modele, in functie de diagonala:
•    18.5”W - V920
•    21.5”W - V2220 / V2220H
•    24.0”W - V2420 / V2420H 
 
Monitoarele BenQ sunt cele mai subtiri astfel de echipamente din lume, cu dimensiuni de 14 mm, pentru modelele de 18,5”W si 15mm, pentru toate celelalte. Aceste echipamente se remarca de asemenea, pe langa dimensiunile reduse, printr-un consum energetic redus pana la 56% fata de monitoarele obisnuite.

Noua tehnologie LED backlight folosita pentru noile 5 modele face posibila redarea unor imagini extrem de fidele, prin reducerea la zero a pierderilor de lumina, a unui alb imaculat si a unui negru intens, unei varietati de culori aproape infinite si unui contrast dinamic extrem. Graficele, tabelele si fonturile sunt curate si clare, imaginile video sunt fine si vibrante, iar numeroasele ore petrecute pe Internet sunt confortabile si lipsite de oboseala pentru ochi.


 
Noua serie V include tehnologia Senseye Human Vision Technology. Cele 6 moduri presetate incluse in Senseye Human Vision Technology, ofera utilizatorilor optimizarea modului de vizualizare in diferite scenarii de utilizare: pentru jocuri, filme, sRGB, standard, pentru fotografii si Eco (ideal daca se folosesc setari mai inchise ale imaginii, ce reduc consumul de energie electrica cu pana la 65.6%, fara a afecta in vreun fel calitatea imaginii). Pe langa aceste functii, Senseye perfectioneaza modul de redare a imaginilor ajustand automat contrastul, stralucirea si iluminarea fundalului pentru a se adapta mediului in care produsul este utilizat.
 
Toate modelele dispun de conectivitate DVI si D-Sub, in timp ce produsele ce cuprind litera “H”, includ de asemenea conectivitate HDMI 1.3 si iesire pentru casti.

Cele mai subtiri monitoare LCD din lume, gama V Slim LED de la BenQ, vor fi disponibile din aceasta luna.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google