All in one gadget - bluetooth, camera video si reportofon

de Radu Eftimie | 15 septembrie 2011

Iata si un gadget cu adevarat interesant si pe care cu siguranta ca vi l-ati dori asezat la ureche. Este vorba despre un headset bluetooth care este dotat ci si cu o camera video, dar si cu alte functii interesante, scriu cei de la Talkandroid.

Pe langa functiile deja amintite mai sus, adaugam si faptul ca gadget-ul poate face inregistrari video de 30 de minute si poate inregistra convorbirile. Cu o conditie: sa aveti in posesie un telefon cu Android.

All in one gadget -  bluetooth, camera video si reportofon

Probabil ca dispozitivul este ideal pentru cei care traiesc din video-blogging, dar si pentru cei carora le place sa intoarca lumea capul pe strada dupa ei intrebandu-se: "o fi un cyborg?". Sau daca mergi cu masina si vrei sa demonstrezi ca ai avut dreptate in situatia din trafic din care a rezultat un accident. Vii cu proba video!

Treaba interesanta este ca daca in timp ce faceti filmarea vietii voastre (de blogger) si va suna cineva, Looxcie nu va opri inregistrarea, deci nu veti pierde "exclusivitatile" de la conferintele de presa...

Gadgetul inregistreaza 4 ore si are o autonomie de sase ore de vorbit fara pauze. Cea mai buna veste este ca Looxcie este disponibil incepand de astazi pe Amazon la pretul recomandat de 199 dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google