ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED

de Redactia Hit | 26 februarie 2014

ASUS a anuntat astazi lansarea proiectorului mobil S1 LED, un model ultra-portabil, care ofera o autonomie de pana la 3 ore si care indeplineste si functie de incarcator mobil pentru alte device-uri mobile.

Asus spune ca proiectorul ofera cea mai scurta distanta de proiectie din gama sa. Mai  exact, poate afisa o imagine cu diagonala de 41 cm la proiectia de la un metru.

S1 este dotat cu o sursa de lumina LED cu luminozitatea de 200 lumeni. Potrivit informatiilor furnizare de producator, lampa are o durata de viata de pana la 30.000 de ore si ofera avantajul unei porniri rapide a sesiunii de proiectare.

Proiectorul este dotat cu difuzoare Asus SonicMaster si port HDMI. De asemenea, Asus S1 LED dispune de MHL, care permite preluarea continutului de la un dispozitiv mobil compatibil, incarcandu-i bateria in acelasi timp.

Asus S1 LED are o greutate de 342 grame, o inaltime de 3 centimetri si dispune de o baterie reincarcabila de 22Wh. Compania nu a precizat pretul sau data disponibilitatii comerciale pentru noul produs.

Sursa: Asus

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus s1 led asus proiector portabil proiector compact asus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google