hit.ro  »  Gadgeturi  »  Teste  »  Myjob.ro

Myjob.ro

calendar_month 24 Apr 2007, 09:19
HITHUNT/ site-uri/portaluri locuri de munca

Sectiunea “atractii turistice pe Internetul romanesc”

Site-ul se autoprezinta ca fiind “cel mai performant serviciu online de facilitare a contactului dintre companiile angajatoare si candidatii cei mai potriviti”. Combinatia de culori este inspirata si placuta iar desgin-ul este profesionist si prietenos.

Odata cu crearea contului, te poti abona la newslettere care iti vor fi trimise zilnic sau saptamanal, in functie de optiunile pentru care optezi. Ne-am declarat multumiti si de pagina de "FAQ" si de forum, care este util si activ.

Poti completa maximum 5 CV-uri in trei limbi, Myjob.ro fiind singurul site dintre cele analizate care iti permite completarea CV-ului si in limba franceza. Referitor la completarea datelor, ne-am bucurat sa gasim campuri referitoare la mobilitate si disponibilitate. Am testat numarul de scrisori de intentie pe care le poti salva si am fost multumiti cand am trecut de 10. Mai mult, scrisorile salvate cu acelasi nume nu se rescriu.

Prezentarea ofertelor este cuprinzatoare si relevanta. Am remarcat existenta unei optiuni prin care poti fi informat cu cateva zile inainte de expirarea ofertei, in cazul in care, din diverse motive, decizi sa nu aplici pe loc.

Ce nu ne-a placut si vrem sa mentionam este aspectul CV-ului pe care il trimiti la o adresa de e-mail si credem ca se poate mai bine. In rest, un site prietenos pentru utilizator, pe care HITHUNT-ul il noteaza cu:

Design
9

Culori
10

Independenta din punctul de vedere al browserului
10

Confidentialitate
10

Suport
10

Utilizare
9

Usurinta in navigare
10

Nota finala: 9,71 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?