hit.ro  »  Diverse  »  Teste  »  Motorola H500

Motorola H500

calendar_month 27 Mar 2007, 09:40
Motorola, unul dintre competitorii de top de pe piata telefoanelor mobile a acordat o atentie sporita realizarii castilor cu Bluetooth, mai ales ca majoritatea telefoanelor recente inglobeaza aceasta tehnologie (transmisia de date prin infrarosu mai greu de gasit la acest producator). Si pentru a demonstra ca aceste casti nu sunt dedicate exclusiv celor cu bani, va vom prezenta in cele ce urmeaza modelul H500.

Motorola H500 este o casca ce are un design atragator, fiind deosebit de confortabila la purtare, gratie dimensiunilor reduse si “carligului” din material moale, ce o face usor de potrivit pe oricare dintre urechi.

Printre functiile ce le inglobeaza aceasta casca merita amintite:

- Preluare/terminare apel

- Reapelarea ultimului numar accesat

- Respingere apel

- Apelare vocala (daca telefonul accepta acest mod)

- Raspuns automat (cu presetarea telefonului)

- Reglaj rapid al volumului

- Raza de actiune de pana la 10 m

Este compatibila cu majoritatea telefoanelor ce poseda tehnologie Bluetooth 1.2 si 1.1, neavand probleme la “conectarea” cu acestea.

Nu ar trebui sa primiti reclamatii legate de calitatea sunetului de la cel care se afla la capatul celalat al firului, cu o singura conditie, convorbirea sa aibe loc in in locuri fara prea mult zgomot. Vocile sunt clare fara nici cea mai mica distorsiune. Dar daca va petreceti majoritatea timpului intr-un mediu cu “multi decibeli”, iar comunicarea este esentiala, va recomandam sa va reorientati catre un alt model.

Bateria reincarcabila de 140 mAh asigura o autonomie de pana la 10 ore de timp efectiv de convorbiri si de pana la 200 ore in stand-by, dupa care, cand “da semne de oboseala” va semnaliza acustic acest lucru. Incarcarea se finalizeaza in aproximativ 1 ora si poate fi realizata fie prin intermediul incarcatorului, fie cu ajutorul calculatorului via USB prin intermediul cablului USB-mini USB (neinclus in pachet).

In concluzie, putem afirma ca avem de a face cu un produs care nu exceleaza din punct de vedere tehnic, dar care va ofera o calitate decenta a convorbirilor si, cu siguranta, cea mai indelungata folosire “intre doua incarcari” dintre modelele Motorola, toate acestea la un pret destul de rezonabil (150 RON).

Nota acordata: 8 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?