hit.ro  »  Diverse  »  Teste  »  JABRA BT800

JABRA BT800

calendar_month 27 Mar 2007, 10:00
Jabra, un nume nu foarte familiar majoritatii dar unanim apreciat de catre cunoscatori, este un brand dedicat castilor Bluetooth, exceland prin calitatea produselor oferite, dar si prin designul revolutionar.

Modelul BT800 nu poate trece neobservat, in primul rand datorita display-ului sau de 21x64 pixeli cu ajutorul caruia puteti naviga prin meniu, observa nivelul bateriei sau mai ales, puteti vizualiza cine va suna (numarul, nu si numele, indiferent daca persoana face sau nu parte din agenda).

Printre functiile ce le inglobeaza amintim:

- Preluare/terminare apel

- Reapelarea ultimului numar accesat

- Respingere apel

- Apelare vocala (daca telefonul accepta acest mod)

- Apel in asteptare (daca telefonul accepta acest mod)

- Raspuns automat (cu presetarea telefonului)

- Control al volumului

- Alertare prin vibratii

- Raza de actiune de pana la 10 m

Deosebit de ergonomic, nu va veti simti deloc incomodat de accesoriul din ureche, ba mai mult in ajutor va va veni si“carligul” de prindere, ce poate fi potrivit astfel incat ambele urechi sa poata fi folosite. Pe partea din exterior, de mare folos este si rotita cu ajutorul careia se regleza volumul sau se navigheaza prin meniu, si care are in centru un LED ce indica, prin intensitati luminoase de diferite culori, starea casti (sincronizare cu telefonul sau stand-by).

Sincronizarea se poate face cu pana la 8 telefoane in acelasi timp, desi sincer cred ca nimeni nu este atat de megaloman incat sa poarte dupa el atat de multe dispozitive mobile. Merita amintit faptul ca acest model este compatibil cu toate telefoanele mobile ce inglobeaza tehnologie Bluetooth 1.2.

Calitatea sunetului receptionat prin intermediul casti de catre cel ce o poarta sau de persoana aflata la celalalt capat “al firului” este extraordinara gratie tehnologiei DSP (digital signal processing) de reducere a zgomotului de fond. Microfonul incorporat asigura in plus si functia de eliminare a ecoului astfel incat vocea sa fie clara si sa se auda bine, fie ca interlocutorul foloseste telefonie fixa sau mobila. Acest model Jabra ajusteaza automat volumul in casca functie de mediul in care aceasta este folosita, fara sa fie nevoie sa apelati la rotita din exterior.

Bateria de Li-Polymer, ce se poate reincarca fie de la incarcatorul special, fie de la calculator prin intermediul cablului USB asigura, conform producatorului, o autonomie de pana la 6 ore (convorbiri efective) si de pana la 125 ore in stand-by.

Acest produs care, cu siguranta, va va transforma telefonul mobil in accesoriu este intr-adevar o reusita. Display-ul deosebit de util, forma ergonomica, autonomia baterii, cele 5 melodii de alertare la primirea apelurilor, usurinta cu care se sincronizeaza cu modelele compatibile, toate acestea fac sa primim mai usor vestea ca pretul este undeva in jurul a 300 RON.

Nota acordata: 9 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?