hit.ro  »  Diverse  »  Teste  »  Hr-factor.ro

Hr-factor.ro

calendar_month 24 Apr 2007, 08:43
Atractiv, culori decente, link-uri interesante. Sunt preluate articole legate de domeniu (avand sursa precizata) in spatiul de noutati. Site-ul are si doua categorii interesante: “Best Companies” si “Best HR Companies”. Nu ni se explica pe ce criterii au fost selectate si de ce ei si nu altii, dar poate fi un punct de pornire. Venind si mai mult in sprijinul utilizatorului, hr-factor.ro are si o sectiune de interviu virtual. Ce-i drept, pentru doar trei pozitii si nu cele mai relevante. Dar intrebarile sunt reale si pertinente, raspunsurile sunt la fel de decente si ti se explica de ce este sau nu este cel mai bun raspuns pe care poti sa il dai la un interviu.

Crearea unui cont pe acest site implica si introducerea codului numeric personal, lucru destul de interesant si neasteptat. Puteti sa incercati sa pacaliti sistemul, eu una nu am reusit, ceea ce mi-a starnit, recunosc, respectul. Asa ca a trebuit sa folosesc contul real de pe acest site.

Hr-factor.ro iti pune la dispozitie spatiu pentru 5 CV-uri si 10 scrisori de intentie, permitandu-ti si 3 alerte de joburi. Campurile de completare a CV-ului sunt structurate clar si bine gandite, iar prezentarea ofertelor este ampla si la fel de bine structurata. Site-ul prezinta cateva informatii interesante la capitolul “Info center”.

Design
10

Culori
10

Independenta din punctul de vedere al browserului
10

Confidentialitate
10

Suport
8

Utilizare
8

Usurinta in navigare
8

Nota finala: 9,14 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?