hit.ro  »  Diverse  »  Review  »  Tips: Telefonul mobil in contact cu lichidele: procedura de salvare

Tips: Telefonul mobil in contact cu lichidele: procedura de salvare

calendar_month 05 Nov 2009, 12:45
Exista nenumarate cai prin care apa sau alte lichide pot ajunge in interiorul gadegeturilor preferate si mai cu seama in interiorul unui telefonul mobil.
De la ploaia de afara care ne poate prinde fara umbrela, in timp ce vorbim la telefon, scapari accidentale in apa sau lasatul telefonului intr-un mediu cu umezeala ridicata, ocaziile in care circuitele telefonului mobil pot fi atacate de apa sunt nenumarate si destul des intalnite de fiecare dintre noi.

In materialul video de mai jos puteti urmari ce trebuie facut, dar mai ales ce nu trebuie facut si este periculors pentru telefon, atunci cand se intampla acest lucru.
Exista cativa pasi de baza care trebuie urmati si cateva conditii ce trebuie respectate pentru a creste semnificativ sansele de a salva un telefon dupa ce a luat un contact mai serios cu apa.
Care aparate electrocasnice merita folosite si care nu, intr-o astfel de procedura de salvare, si in ce aliment trebuie lasat telefonul mai multe ore la rand pentru a se usca complet, veti vedea urmarind materialul video de mai sus. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?