hit.ro  »  Diverse  »  Review  »  Review HIT.ro - E-Boda Revo R80 - o tableta buna pentru gaming la doar 600 de lei

Review HIT.ro - E-Boda Revo R80 - o tableta buna pentru gaming la doar 600 de lei

calendar_month 18 Nov 2013, 17:02
Am testat pentru voi inca o tableta adusa sub brand romanesc: E-Boda Revo R80, un device cu un display de 7,85 inci, cu un design inspirat si un pret care se adreseaza mai mult consumatorilor care sunt atenti cu bugetul lor. Ce ofera Revo R80 la pretul de 600 de lei urmeaza sa vedem in randurile urmatoare cat si in prezentarea video de mai jos.
(clic pe imagini pentru dimensiune mare)

URMARITI REVIEW-UL VIDEO

Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
Pachet si accesorii
Cutia in care vine tableta Revo R80 mai contine incarcatorul cu mufa microUSB, un cablu de date USB 2.0 to microUSB, un adaptor OTG, un manual de utilizare tiparit si certificatul de garantie al produsului.
Cumparati de la eMAG tablete PC E-Boda la preturi speciale

Design
E-Boda Revo R80 are un design foarte placut, asta si pentru ca producatorul s-a inspirat cat se poate de mult din look-ul iPad mini. Latura dreapta a tabletei gazduieste butoanele Power si standby si butoanele de volum, iar ceva mai jos veti gasi slotul pentru cardurile microSD.

Latura superioara a tabletei gazduieste jack-ul audio stereo, mufa micro USB (dedicata si incarcarii acumulatorului), iesirea HDMI, un orificiu pentru reset si microfonul device-ului.
Spatele tabletei ascunde camera de 2MP si grila difuzorului.

Carcasa tabletei este din aluminiu, asa ca se poate spune ca finisajul e cat se poate de placut.
Display-ul REVO R80 este incadrat de o rama care pastreaza design-ul frontal al iPad mini, cu o rama ingusta (lateralele verticale). Pe rama superioara ecranului avem o camera web VGA.
Materialele folosite sunt de buna calitate.
Dimensiunile E-Boda REVO 80 sunt de 200 x 135 x 10 si chiar daca aspectul ecranului este 4:3, device-ul poate fi sustinut cu usurinta cu o singura mana. Per total, este o tableta ce ofera ergonomie foarte buna.
Display
Ecranul de 7,85 inci al REVO R80 dispune de o rezolutie de 1024x 768 pixeli, indeajuns de mare pentru a oferi o vizibilitate decenta. Luminozitatea ecranului este rezonabila, desi am putea spune ca tableta sufera un pic la acest aspect. Lipsa tehnologiei IPS isi spune cuvantul, iar anumite unghiuri de vizualizare scot la iveala slabiciunile display-ului. Privita perpendicular, tableta ofera imagini bune, completate de culori vii, insa, odata inclinat device-ul, ochiul utilizatorului va percepe imediat diminuarea calitatii ecranului. La un pret de 600 de lei nu ne puteam astepta la mai mult.

Hardware

Punctul forte al E-Boda Revo R80 este procesorul grafic PowerVR SGX 544 MP2, ce se bazeaza pe opt nuclee, si care poate reda fara probleme unele dintre cele mai pretentioase jocuri aflate in Google Play. Am testat (asa cum v-am obisnuit deja), Real Racing 3, un joc ce solicita orice device de acest gen. Tableta s-a miscat bine, nu am intampinat probleme de tip lag, iar gameplay-ul a fost fluid cap-coada.
Am rulat pe E-Boda REVO R80 si cateva teste benchmark, iar rezultatele le aveti mai jos.
Quadrant Standard

AnTuTu

Vellamo

Autonomie:
Testul de autonomie a fost realizat in urmatoarele conditii: am setat luminozitatea ecranului la maximum, am activat conexiunea Wifi pentru actualizarea automata a emailurilor, am dat volumul audio la maximum (pe casti) si am rulat in mod repeat un clip fullHD pana cand tableta ne-a notificat ca bateria s-a descarcat la 14% (setarea nativa Android pentru avertizare de baterie descarcata).
In aceste conditii de test, E-Boda Revo R80 a functionat trei ore si zece minute! Consideram ca rezultatul este mai mult decat multumitor (mai ales in categoria de pret amintita).

Concluzie:
E-Boda REVO R80 (REVO = revolution) este o tableta care se adreseaza celor ce sunt rezervati in ceea ce priveste cheltuirea unor sume mari pentru gadgeturi in general. La cei 600 de lei, insa, tableta ofera ceea ce promite producatorul - o experienta de gaming buna, posibilitatea de viziona in conditii decente filme pe un display rezonabil din punct de vedere calitativ, functie de ebook reader, browsing etc. De asemenea, E-Boda este una dintre putinele companii locale care ofera suport pe parte de actualizari pentru produsele aduse sub brandul sau. Deja pe site-ul E-Boda gasiti o actualizare pentru REVO R80.
HIT.ro recomanda E-Boda Revo R80 pentru raportul calitate-pret oferit.

 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?