hit.ro  »  Gadgeturi  »  Review  »  Recomandarea zilei The HIT Shop: Avantree Hive - casti wireless cu sunet exceptional

Recomandarea zilei The HIT Shop: Avantree Hive - casti wireless cu sunet exceptional

calendar_month 04 Dec 2013, 07:30
Am testat pentru voi castile Avantree Hive Bluetooth, o solutie pentru sunet pe care o putem caracteriza, inca de la bun inceput, drept exceptionala, la pretul 249 lei. In micul review pe care l-am realizat veti vedea ca nu exageram.
(clic pe imagini pentru dimensiune mare)

In primul rand, trebuie spus ca fiind wireless si dotate cu Bluetooth V2.1+EDR, Class 2, ce ofera suport Headset Profile, Hands free Profile, A2DP si AVRCP, Avantree Hive se preteaza atat utilizarii cu device-uri mobile inteligente cat si cu laptopuri sau alte portabile si sisteme audio.

Cumpara de pe The HIT Shop Avantree Hive la 249 lei!

Design
Ca design, castile Hive de la Avantree vor fi pe placul celor care prefera un look mai conservator. Sunt negre, materialele folosite sunt de buna calitate iar, cel mai important, forma clasica asigura o ergonomie sporita.

Si am ajuns acum la acest capitol: ergonomie. Cu Avantree Hive aveti toate comenzile la indemana, de la cele pentru preluarea apelurilor telefonice, la reglarea volumului, oprirea si derularea muzicii. Controlul tuturor acestor functii se face direct prin apasarea butoanelor dedicate plasate pe cele doua boxe.
Conectarea la smartphone-uri sau alte device-uri compatibile Bluetooth se face prin pornirea HIVE, respectiv comutarea butonului dedicat in pozitie ON si prin apasarea butonului multifunctional pentru aproximativ 7 secunde. Pe ecranului device-ului mobil apare, in lista bluetooth, Avantree Hive, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este pairing-ul. Calitatea sunetului oferita de Hive este excelenta, device-ul redand foarte bine toate frecventele. De asemenea, buretii care protejeaza difuzoarele sunt foarte bine conceputi, izolarea fonica fiind si ea eficienta.

Cu alte cuvinte, la un volum moderat, cei din apropierea voastra nu vor fi deranjati de muzica pe care o ascultati. Microfonul incorporat in casca isi face si el treaba foarte bine, cel putin in testele noastre (multiple, am putea spune) apelantul s-a auzit si a fost auzit foarte bine.
Cumpara de pe The HIT Shop castile wireless Avantree Hive la 249 lei!
Autonomia Avantree HIVE Bluetooth este si ea excelenta: pana la 18 ore(!) de apeluri si muzica si un standby de pana la 8 zile! Testele efectuate ne-au convins ca cifrele sunt reale si ca autonomia de pe "hartie" se potriveste cu cea oferita, in mod real, de device.
Incarcarea se face prin conectarea la PC cu ajutorul unui cablu Jack 3,5mm to USB 2.0 (care vine in pachetul comercial) si nu dureaza mai mult de 3 ore.
Pe de alta parte, conectarea la jack-ul audio out al unui laptop, de exemplu, se poate face si cu ajutorul unui cablu clasic cu doua mufe de 3,5mm, asta in cazul in care preferati totusi o conexiune traditionala. Si acest cablu este inclus in pachetul comercial.
Alte caracteristici:

 • Bluetooth V2.1+EDR, Class 2, pina la 10m

 • Suporta: Headset Profile, Hands free Profile, A2DP si AVRCP

 • Vorbire/Muzica timp de functionare: pana la 18 ore

 • Standby: pana la 8 zile

 • Incarcare: 3 ore

 • Greutate: 180g

 • Dimensiuni: 180(L) / 170(W) / 71(H) mm


Ce contine pachetul:


 • Casca Bluetooth stereo (Hive) cu microfon incorporat

 • 3.5mm cablu audio

 • Cablu de incarcare

 • Manual de utilizare

 • Certificat de garantie

 • Compatibilitate: Orice smartphone/tableta cu Bluetooth min. V2.1 

Sondaj

Folositi internetul pentru: