Vlad Mocanu preia conducerea departamentului Ecommerce Operations din Evonomix
3/35360
calendar_month 16 Oct 2023, 13:08


Evonomix, agentie de marketing digital specializata in e-commerce, anunta numirea lui Vlad Mocanu la conducerea departamentului E-commerce Operations. 

In noul sau rol, Vlad va coordona dezvoltarea de noi business units, eforturile sale concentrandu-se pe a crea si implementa o strategie agresiva, fiind responsabil de optimizarea si accelerarea proceselor operationale si de identificarea oportunitatilor pentru a asigura atingerea obiectivelor de  vanzari. Pe termen lung, Vlad va urmari dezvoltarea portofoliului de clienti ai agentiei prin oferirea de solutii dedicate de comert digital care sa genereze un impact exponential, contribuind la cresterea lor ca lideri in cadrul industriilor in care activeaza.

Din perspectiva sa de vanzari de servicii de marketing si publicitate, dar mai ales din cea de antreprenor, Vlad aduce in cadrul companiei o importanta componenta de networking careia ii va da valoare prin integrarea viziunii si actiunilor Evonomix.

“Viziunea Evonomix de a investi in activitati de cercetare si dezvoltare care duc la crearea unor produse inovatoare ma motiveaza si ma inspira. Sunt entuziasmat sa imi aduc aportul la dezvoltarea companiei la nivel international prin alinierea la trendul de crestere de la nivel global. Conform estimarilor recente, piata e-commerce la nivel global urmeaza sa atinga cifra de 6,3 trilioane de dolari in anul 2023. Ne dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a intra pe minim 3 piete externe in care sa urmarim optimizarea profiturilor existente si cresterea volumului de vanzare generat.”, declara Vlad Mocanu, Ecommerce Operations Manager Evonomix.

“Dezvoltarea agentiei si cresterea in ritm exponential a pietei de e-commerce poate fi sustinuta numai printr-o investitie constanta, sustinuta, in echipa. Credem cu tarie ca experienta si abilitatile in digital marketing si comunicare pe care le aduce Vlad in cadrul echipei Evonomix vor contribui in mod substantial la atingerea obiectivelor noastre de vanzari pentru anul 2024 si la succesul nostru in aceasta piata competitiva.”, a concluzionat Elif Hagi-Calil CEO Evonomix.