Tehnologia de ultima generatie ce permite cumpararea in timp real a tinutelor
3/35379
calendar_month 19 Oct 2023, 16:28


MURMUR, renumitul brand romanesc de moda purtat de vedete internationale precum Madonna, Lady Gaga, Beyonce sau Pamela Anderson, redefineste experienta consumatorilor, prezentand cea mai noua colectie semnata de Andreea Badala intr-un format inovator de live shopping - o tehnologie de ultima generatie ce permite cumpararea in timp real a tinutelor expuse pe podium din orice colt al lumii.

Lansarea colectiei Toamna/Iarna ‘23 amplifica angajamentul MURMUR de a integra tehnologia in universul modei, initiat odata cu lansarea colectiei precedente. Intr-un demers unic pe scena modei din Romania, MURMUR, isi consolideaza pozitia pe segmentul inovatiei digitale prin optiunea de live shopping direct de pe podium. 

Consumatorii se vor bucura de oportunitatea de a asista online in timp real la lansarea noii colectii si de a achizitiona piesele preferate direct in momentul aparitiei lor in fashion show, prin tehnologia Streams.live. Mai mult decat atat, utilizatorii vor putea interactiona in mod direct cu echipa MURMUR.

Pe parcursul evenimentului, atat participantii, cat si cei de acasa vor putea urmari un concept special de prezentare, ce reuneste elementele de scenografie, lumini si inovatie tehnologica sub un manifest comun: femeia moderna MURMUR, un mix delicat intre feminitate si masculinitate, in imaginarul creativ al designer-ului Andreei Badala. 

“MURMUR nu este doar despre tesaturi fine si croiuri, ci si despre evolutie si adaptare. Este despre cum conectam lumea artei vestimentare cu tehnologia avansata pentru a oferi o experienta de achizitie fara cusur fiecarei cliente care iubeste MURMUR, indiferent unde se afla in lume. In era digitala, continuam sa ne redefinim si sa ne extindem orizonturile, si aducem moda si tehnologia mai aproape de iubitorii de stil” declara Andreea Badala, Owner si Head Designer MURMUR.

Colectia Fall/Winter ‘23 scoate in evidenta un echilibru subtil intre elemente feminine si masculine, proiectate pentru femeia contemporana, care isi valorizeaza feminitatea si senzualitatea, fara a neglija necesitatea de a avea libertate si versatilitate in miscare. Esenta costumului masculin traditional este redefinita, integrand corsetul, aici cu rol de vesta-armura.

Paleta cromatica a colectiei variaza de la tonuri clasice de alb, la nuante sofisticate de gri, negru, rosu si albastru regal, imbogatite de printuri florale geometrice, broderii fine cu fir metalic si paiete, dar si decupaje provocatoare sub acelasi simbol floral al sezonului.

Articolele emblematice ale acestui sezon, precum colantii, topurile, rochiile si fustele, sunt reinterpretate si in variatiuni din piele ecologica produsa in Italia, iar influenta estetica a lenjeriei se regaseste in diverse piese adaptate pentru streetwear, realizate din diferite tipuri de tricoturi: de la asamblari textile cu aspect nefinisat, la broderii discrete, evocand forme ale corsetelor.

Pe 24 octombrie, incepand cu ora 21:00, colectia Fall/Winter '23 va fi prezentata printr-un fashion show inedit ce va avea loc la restaurantul Kong din Bucuresti si va fi transmisa in direct pe website-ul oficial www.murmur.ro 

Mai multe informatii despre evenimentul de live shopping regasiti aici: https://fb.me/e/PPCsYSci