Perfect Campaigns lanseaza platforma cloud pentru optimizarea campaniilor marketing si automatizarea relatiilor cu clientii
7/7993
calendar_month 13 Apr 2022, 15:21

Perfect Campaigns anunta lansarea platformei cloud dedicata companiilor, ce ofera module destinate automatizarii activitatilor de marketing, gestionarii catalogului de produse si servicii, administrarii relatiilor cu clientii si a tichetelor de suport.

În contextul unei digitalizari accelerate, activitatea de zi cu zi a fiecarei companii are nevoie de instrumente adecvate, usor de utilizat si cât mai versatile. În plus, companiile trebuie sa poata urmari randamentul fondurilor de marketing cheltuite versus veniturile realizate din business-ul generat în urma acestor actiuni.

Perfect Campaigns integreaza mai multe module si aplicatii, precum cel destinat campaniilor care permite generarea, gestionarea si optimizarea campaniilor de marketing si comunicare. Platforma include inclusiv un catalog pentru gestionarea produselor sau serviciilor oferite de catre companie clientilor sai, instrumente pentru campanii de Emailing, SMS, WhatsApp si apeluri telefonice, dar si modulul de Customer Relationship Management pentru gestionarea eficienta a clientilor si implicit a oportunitatilor generate de acestia. Toate aceste servicii sunt accesibile într-o forma prietenoasa cu utilizatorul, interfata web fiind intuitiva si usor de folosit.

Platforma Perfect Campaigns integreaza propriile aplicatii online:
-Perfect Landing genereaza pagini web „responsive”, fara a fi necesar ajutorul unui designer.
-Perfect Shop poate crea într-o singura zi un magazin virtual, o platforma B2B sau un catalog online.
-Perfect Helpdesk faciliteaza gestionarea tichetelor de suport deschise de clienti.

„Am conceput platforma Perfect Campaigns ca un raspuns la nevoile de digitalizare ale companiilor care îsi muta activitatea din ce în ce mai mult în mediul online. Consider ca o abordare integrata, într-o singura platforma, a tuturor activitatilor comerciale ale unei firme ajuta atât la o mai buna gestionarea a timpului si a resurselor, cât si la sesizarea si fructificarea oportunitatilor în timp real. Acest lucru confera un avantaj competitiv important, care poate face diferenta într-un mediu dinamic, asa cum este cel al afacerilor din prezent. Mai mult, aplicatiile online pot fi utilizate la nivel global, având dictionare, oricâte monede si sisteme de taxare pentru fiecare tara” - a declarat Eugen Lepadatu, Fondator Perfect Campaigns.

Platforma Perfect Campaigns contine toate modulele necesare unei afaceri, începând cu campaniile de marketing si încheind cu modulul de stocuri si facturare. Sistemul este într-o continua dezvoltare, creatorii sai vizând atragerea de clienti din întreaga lume, adaugând periodic facilitati noi si perfectionând instrumentele curente.