Parteneriatul dintre Aqurate si NETOPIA Payments eficientizeaza vanzarile online
calendar_month 30 Aug 2023, 11:23

Neakaisa.ro creste cu 9% prin integrarea solutiilor AI  

• Neakaisa.ro este printre primele magazine online care testeaza parteneriatul dintre Aqurate si NETOPIA Payments
• Cresterea veniturilor a fost confirmata dupa analiza a sute de mii de sesiuni de trafic
• Magazinul online specializat in comercializarea de obiecte sanitare, mobilier si accesorii pentru gradina a incheiat 2022 cu 5,7 milioane de euro 

Parteneriatul dintre Aqurate, platforma SaaS bazata pe Inteligenta Artificiala (AI) si NETOPIA Payments eficientizeaza vanzarile online, iar Neakaisa.ro, magazin online specializat in comercializarea de obiecte sanitare, mobilier si accesorii pentru gradina, a inregistrat venituri mai mari cu 9%, odata cu integrarea solutiilor AI.

In prezent, prin parteneriatul dintre cele doua companii, comerciantii NETOPIA Payments beneficiaza de un discount de 10% pentru primele sase luni de utilizare a solutiei Aqurate Personalize, dar si o perioada de 30 de zile in care pot testa gratuit platforma Aqurate.
Neakaisa.ro este printre primele magazine online din tara care testeaza parteneriatul dintre Aqurate si NETOPIA Payments, cu rezultate deja promitatoare.

„Deschidem, alaturi de NETOPIA, un parteneriat menit sa eficientizeze substantial afacerile online din Romania. Faptul ca afaceri precum Neakaisa.ro opteaza pentru serviciile noastre ne motiveaza si ambitioneaza sa evoluam, iar cum tot ei sunt si printre primii care testeaza noul nostru parteneriat ne da si un plus de incredere. Ajutam magazinele online sa ofere experiente personalizate clientilor, ceea ce stimuleaza atat cresterea, dar le si diferentiaza, in peisajul competitiv al comertului electronic. In plus, alaturi de NETOPIA Payments, asiguram o solutie eficienta si facila magazinelor online, dar si clientilor acestora”, afirma Vlad Marincas, CEO si cofondator Aqurate.

Aqurate ajuta la colectarea datelor cu care interactioneaza utilizatorii magazinelor online si la introducerea acestora in motorul de recomandare de produse. Solutia AI este bazata pe analizarea si interpretarea unor volume mari de date privind comportamentul clientilor - produse cumparate, click-uri, produse adaugate in cos si altele. Aceasta compara actiunile similare ale diferitilor utilizatori si estimeaza, prin intermediul inteligentei artificiale, ce ar putea prezenta interes pentru fiecare utilizator.

„Am analizat sute de mii de sesiuni de trafic, iar cresterea a fost confirmata inclusiv pe parcursul sesiunii de test, in care am impartit in mod egal traficul intre o varianta a site-ului ce integra Aqurate Personalize si alta ce functiona pe formatul anterior. In contextul in care vedem evolutia clientilor nostri si cresterea accelerata a concurentei din comertul electronic, Aqurate, alaturi de NETOPIA Payments, ne ajuta sa ne atingem obiectivul - sa crestem veniturile nete, prin oferirea unei experiente personalizate pe tot parcursul procesului de cumparare”, declara Laura Sardescu, Marketing Manager si cofondator Neakaisa.ro.

„Neakaisa.ro a reusit sa creasca si sa se dezvolte prin intermediul digitalizarii si utilizarii solutiilor tehnologice inovatoare, precum Aqurate si NETOPIA Payments. Suntem mandri ca suntem partenerii lor, in acest proces, de la bun inceput, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-si consolida afacerea si a-si extinde prezenta online. Impreuna, am reusit sa transformam viziunea lor in realitate digitala”, adauga Horia Grozea, Director Vanzari si Dezvoltare Comerciala, NETOPIA Payments.Aqurate Personalize creste veniturile din eCommerce cu pana la 23%, prin recomandarile de produs generate cu AI, personalizate fiecarui vizitator al site-urilor. Serviciul creste atat rata de conversie din eCommerce, cat si valoarea medie a comenzii.