Optimizarea SEO pentru siteul tau si afacerea ta online
7/7099
calendar_month 20 Ian 2018, 16:47
In ziua de azi, mai toti cei care detin o afacere, au nevoie de o recunoastere a acesteia in mediul online. Fie ca vorbim aici despre un site de prezentare de produse si servicii sau de un magazin online, primul factor de care trebuie sa tii cont este optimizarea SEO. Siteul tau trebuie sa fie relevant in cautari, sa apara in top pentru anumite expresii pe care le vor cauta clientii tai. Asadar, este foarte important sa investim in optimizare, apeland la agentiile de publicitate specializate, online ce ofera preturi seo corecte..
Tot mai multe dintre websiteuri se bazeaza pe traficul obtinut din Social Media, in special din Facebook, deoarece, sa fim corecti, acesta a crescut enorm in ochii tuturor in ultimul timp, mai ales in randul celor tineri. Aici intra in discutie si multe alte retele de socializare, mai mult sau mai putin cunoscute.

Exista statistici care ne dovedesc ca traficul adus de motoarele de cautare, precum Google sauYahoo/Bing, este cu 300% mai mare decat cel provenit din orice alte surse. Asadar, de ce sa nu apelam la agentiile de publicitate care ne pot ajuta, in schimbul unei sume mici de bani, sa urcam in top 10?

Optimizarea si mediul online

Serviciile si metodele de optimizare SEO sunt diverse. Este necesar asadar sa aveti rabdare si sa alegeti doar agentiile cu renume. Prin advertoriale si alte tehnici de link building, veti avea cu siguranta un trafic mai mare si, implicit, venituri mai mari, in cazul unui magazin online.
Expresiile si cuvintele folosite de internauti atunci cand cauta anumite produse, servicii sau informatii sunt extrem de importante pentru optimizarea oricarui site. Persoanele care acceseaza site-ul tau, prin intermediul Google de exemplu, o fac dupa ce au introdus cuvinte cheie in campul de cautare. Apeland la specialisti SEO, site-ul tau va fi listat cat mai sus in rezultatele cautarilor de pe Google.

Aveti mare atentie, sa cereti mereu un raport de activitate lunar, pentru a fi siguri ca nu s-a apelat la celebrele tehnici de black hat, ce pot dauna rankingului, mai devreme sau mai tarziu! Atentie si la garantiile pe care le ofera unii, deoarece Google este prea volatil pentru a putea fi controlat de catre oricine. De ce credeti ca toti factorii ce stau in spatele maretului algoritm Google sunt tinuti secret?
Tocmai pentru a nu se putea trisa! De aceea este bine sa cresteti siteul dvs in mod natural, printr-o activitate de optimizare seo cinstita, de link building corecta, gen advertoriale publicate pe siteuri cu mare autoritate si din acelasi domeniu cu afacerea dvs!