O necesitate in orice casa: benzile dublu adezive
8/8611
calendar_month 19 Dec 2016, 16:47
Rezistenta la umiditate si usor de aplicat, banda dublu adeziva poate fi folosita in mai multe scopuri. Unde mai pui ca este si usor de aplicat, iar costurile pentru cumpararea acesteia nu sunt unele foarte ridicate. Produsul poate fi folosit pentru lipituri sau ambalaje, caci iti ofera una dintre cele mai bune rezistente. Exista mai multe tipuri din care poti sa alegi. Astfel, vorbim despre benzile solvent care sunt cele care se comporta foarte bine la temperaturi scazute, cum sunt pe timpul iernii. Insa ele sunt ideale si pentru a fi utilizate in hale industriale, unde temperaturile scazute sunt constante. Acestea se aplica atat manual insa se poate si automat, in functie de optiunile pe care le are cel care le foloseste!

Un alt tip de banda dublu adeziva este cea transparenta, facuta pe suport de poliester. Este destinata pentru lipire puternica, este una dintre cele mai bune. Grosimea difera in functie de compania producatoare, pentru ca exista mai multe firme care confectioneaza astfel de produse. Astfel, cumparatorul este liber sa aleaga ceea ce ii place.

In general, adezivul trebuie sa aiba o buna rezistenta la razele UV, dar si la temperaturi extreme (prea rece sau prea cald). Si rezistenta crescuta la mediul umed este importanta pentru un astfel de produs. Pentru aplicarea unei astfel de benzi trebuie sa tii cont de temperature minima de aplicare, care trebuie sa fie de aproximativ 15 grade Celsius. In orice caz, este inscrisa pe ambalajul produsului. Daca nu le folosesti imediat, nu le scoate din ambalajul original, pentru ca risti ca acestea sa se deterioreze.

La ce pot fi folosite benzile dublu adezive?


O banda adeziva, in functie de tipul acesteia, poate sa fie utilizata pentru lipirea unor materiale din plastic, pentru lipirea hartiei, a cartonului, dar si pentru a semnaliza anumite produse, de exemplu, in magazine. O alta intrebuintare a acestui tip de banda este fixarea anumitor ornamente pe tot felul de materiale. Cu atatea intrebuintari, astfel de role sunt foarte utile in orice gospodarie, caci nu vei sti niciodata cand ai nevoie de astfel de produse.

Acest tip de banda adeziva este disponibil in role, ceea ce inseamna ca este si usor de depozitat, pentru ca nu ocupa mult spatiu. O poti pune undeva in dulapul unde depozitezi si alte obiecte care te tin de intretinerea casei.
Exista un astfel de produs care sa aiba si insertie textile, si aceasta poate sa fie folosita in diverse situatii, dand dovada de o foarte buna calitate. Un astfel de produs poate sa fie transparent, dar poate fi disponibil si in mai multe variante de culori, ceea ce este binevenit. De exemplu, se poate gasi in varianta maron ori chiar si in combinatii de culori.

Sursa articol benzi dublu adezive - Dasscenter

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?