Noua optiune a Gmail de dezabonare
1/16287
calendar_month 30 Apr 2014, 10:30
Haideti sa discutam despre noua optiune de dezabonare de pe Gmail si ce inseamna asta pentru voi, ca si marketeri interesati de campaniile de email marketing.
Ce a schimbat Gmail?
Recent, Gmail a introdus un nou link aditional de Dezabonare (in dreapta numelui expeditorului). Daca se va da click pe acest buton de dezabonare, o fereastra de tip pop-up va aparea intreband cititorul daca chiar doreste sa se dezaboneze din lista.
Daca se va alege optiunea de dezabonare, Gmail va trimite un email prin care noi vom fi anuntati ca persoana respectiva doreste sa se dezaboneze.

Cum va afecteaza noua optiune de dezabonare a Gmail?
Este posibil sa nu va afecteze chiar deloc . Nu orice email trimis catre o adresa de Gmail de pe serverele MailAgent vor avea aceasta optiune. Gmail specifica: “Also, please note that we are unable to provide the Unsubscribe option for all mailing lists.” (De asemenea, va rugam sa tineti cont ca nu suntem in masura sa oferim optiunea de dezabonare pentru toate listele de email.). Evident, este o noua caracteristica pentru Gmail si ca toate noile optiuni, exista ajustari si imbunatatiri dar si inconsecvente.
Un lucru este clar. Gmail introduce aceasta optiune aditionala atunci cand un email intruneste urmatoarele criterii:
Cititi mai multe despre "Noua optiune a Gmail de dezabonare" pe MailAgent.ro

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?