Mail Agent a lansat serviciul Social Agent
4/4561
calendar_month 13 Mar 2013, 15:00
Mail Agent, lider in domeniul realizarii si trimiterii de newslettere din Romania, anunta lansarea noului sau serviciu "Social Agent".
Social Agent este un serviciu inovator pe piata locala ce permite tuturor clientilor, care opteaza pentru solutia Mail Agent, sa trimita newsletter-ele simultan si pe paginile de Facebook asociate companiilor.

"Solutia a fost elaborata de profesionistii nostri care s-au concentrat pe doua componente principale. In primul rand am dorit integrarea serviciului de comunicatii electronice cu cel social media, ceea ce va aduce un plus de brand awareness companiilor. A doua componenta a reprezentat concentrarea pe crearea unui serviciu unificat foarte usor de folosit si extrem de eficient", declara Bogdan Nedelcov, director al Mail Agent, parte a ActiveSoft.
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Serviciul Social Agent este disponibil clientilor incepand din data de 12.03.2013. Pentru testarea solutiei puteti accesa www.mailagent.ro.

MailAgent va ajuta sa realizati si sa trimiteti campanii de email marketing, profesionist. Printre clientii Mail Agent se afla companii precum Paralela45, WWF, Radio France Internationale (RFI), Let's do it Romania si www.ziare.com.