Laptop-urile ieftine sunt o solutie de criza in anul 2016
8/8607
calendar_month 25 Oct 2016, 13:30
Anul 2016 in materie de laptop-uri ieftine

Inceputul anului ne-a adus cateva modele interesante de laptopuri ieftine, dar si produse care dispun de un sistem hard complex, aplicatii avansate si care au un pret mai ridicat.
Articolul isi propune o prezentare pentru cateva modele pe care au fost cunoscute si foarte apreciate de cei care le-au achizitionat.
Specialistii in echipamente IT au fost de parere ca alegerea unui calculator personal trebuie sa se faca pentru o perioada mai lungă de timp, marii producatori de la nivel mondial, cum ar fi Dell, Asus, Toshiba, Acer întotdeauna vor sti sa ne faca sa avem nevoie de un nou gadget în perioada urmatoare, deoarece ii tenteaza pe cumparaturi prin tehnologii revolutionare si aplicatii avansate de ultima ora, care sa contribuie la o mai facila navigare atat in interiorul sau, cat si in mediul virtual.
Alegerea unui asemenea echipament nu este deloc usoara, avand in vedere ca UltraHD-ul ne bate este in prag a fi implementat in acest domeniu, iar tranzitia poate lasa urme adanci si profunde remuscari adeptilor noilor aparitii.
In plus, fiecare client oscileaza intre a da un ban in plus si a avea, de exemplu, un procesor mai slab si un gadget nou, sau de a da cateva zeci de lei mai putin si a avea un device la mana a doua, dar cu un procesor mai bun (I5 sau I7) si mai multa memorie RAM.

Laptop-urile ieftine, la indemana oricui

Datorita reducerilor de preturi impuse de catre marile lanturi de magazine de specialitate, laptop-urile ieftine pot fi acum achizitionate de catre oricine, pornind de la studenti si pana la debutantii in domeniul afacerilor. Desi sumele finale pot varia semnificativ, specialistii ne recomanda sa facem alegerea cu mare atentie, pentru a evita nemultumirile ulterioare si pentru a evita discutiile legate de diferentele existente atat in materie de caracteristici tehnice, cat si de buget investit.
Indiferent de optiunea facuta, este bines a urmaresti ca device-ul tau sa aiba o memorie RAM cat mai competitiva, preferabil macar 4 GB, cel putin un procesor I5 quad core, o baterie cu o autonomie cat mai ridicata, o placa de baza care sa ii asigure calculatorului o functionare optima si o placa video care sa iti permita, eventual, sa descarci aplicatii solicitante.

Poti gasi un laptop ieftin cu procesor i5?

La o simpla analiza a ofertelor de pe paginile de internet ale micilor comercianti autorizati, dar si ale marilor lanturi de magazine, poti gasi cu usurinta un laptop ieftin la mana a doua din gama de produse Lenovo, Dell sau Fujitsu. Pe langa 4 GB de RAM, acestea sunt prevazute cu camera web si 3 MB de cache. Unele dintre acestea au preinstalat sistemul de operare Windows 8 sau 10 si dispun de o flexibilitate ridicata, cu sprijinul unor caracteristici de design menite sa ii simplifice utilizarea si sa maximizeze productivitatea in momentele pe care le petreci in fata ecranului.