Fortech Investments intra in actionariatul easySales cu un pachet minoritar
8/8509
calendar_month 24 Mar 2023, 11:19
Ciprian Cazacu, cofondator easySales
Fortech Investments, fond privat de investitii tip angel si partener strategic pentru start-up-uri, intra in actionariatul platformei SaaS de management automatizat si centralizare a activitatilor de eCommerce easySales, cu un pachet minoritar.
„Sprijinul Fortech Investments si experienta demonstrata pe piata romaneasca ne vor impulsiona expansiunea si vor accelera dezvoltarea noastra deja planificata. Eficientizam procesele business-urilor de eCommerce, le reducem costurile, iar tehnologia noastra inlocuieste cu succes sau optimizeaza o mare parte dintre operatiunile necesare pentru buna functionare a afacerilor online. Intrarea fondului Fortech Investments in actionariatul nostru confirma directia corecta in care evoluam”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.
Platforma SaaS de management automatizat si centralizare a activitatilor de eCommerce este deja prezenta, in afara tarii, in Bulgaria si Ungaria, iar anul acesta isi va continua extinderea pe alte piete externe.
„Ne alaturam noii runde de investitii a easySales, pentru ca suntem mereu interesati de zona B2B, mai ales cand este vorba de o piata cu atat potential, cum s-a dovedit a fi eCommerce-ul, in ultimii ani. Ne-a impresionat felul in care echipa easySales a reusit sa rezolve atat de multe nevoi ale comerciantilor si sa le integreze intr-o singura solutie eficienta si usor de utilizat. Suntem siguri ca vom creste mult impreuna si ca expertiza noastra si sfaturile vor contribui la maturizarea platformei din punct de vedere tehnic si la extinderea business-ului”, declara Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments.
La finalul anului 2022, clientii din portofoliul easySales au listat peste 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi si 3 milioane de documente de livrare, in mod automatizat, si au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentatii de produse. Valoarea totala a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de peste 400 milioane euro.