Flanco da startul campaniei de Black Friday
7/7769
calendar_month 22 Oct 2021, 09:56


  • Flanco organizeaza intre 22 octombrie si 30 noiembrie a unsprezecea editie a campaniei Black Friday


  • Retailerul a pregatit reduceri de pâna la 80% la peste un milion de produse


  • Flanco ofera optiunea platii in rate direct cu cardul de salariu


Flanco a dat startul campaniei de Black Friday din acest an, care se va desfasura intre 22 octombrie si 30 noiembrie, in toate cele 158 de magazine ale sale din tara, precum si online, pe www.flanco.ro. Retailerul a pregatit reduceri de pâna la 80% la peste un milion de produse, dar si oferte de finantare diverse, astfel incât clientii sa poata alege produse electro-IT de calitate si de folosinta indelungata.
„Am ales sa organizam campania de Black Friday pe o perioada extinsa, astfel incât sa le putem oferi clientilor o experienta de cumparare cât mai placuta si sigura”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco. “Siguranta trebuie sa primeze, asa ca, desfasurând cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe o perioada de aproape 6 saptamâni, pe de o parte clientii vor putea alege produsele dorite pe indelete, fara presiunea timpului, in conditii mai sigure si mai confortabile, iar pe de alta parte ne va permite o mai buna organizare logistica, pentru a livra produsele comandate online in cel mai bun timp.”
Pentru aceasta editie, Flanco a pregatit reduceri pentru toate categoriile de produse, acordând o atentie sporita celor mai cautate dintre ele. Astfel, clientii vor gasi pe rafturile fizice si virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei si espressoare automate de la 999 lei.
Clientii Flanco vor avea, de asemenea, la dispozitie o gama variata de solutii de plata, disponibile atât in magazinele fizice, cât si online. Astfel, acestia vor putea achita cumparaturile cu cardul de credit in pâna la 40 de rate fara dobânda sau chiar vor avea optiunea platii in rate fara card sau contracte de credit, ci direct cu cardul de salariu.
“Asa cum reflecta inclusiv noua noastra pozitionare de brand, ne ajutam clientii sa isi permita ce este mai bun, asa cum chiar acestia ne-au aratat ca isi doresc. Reusim asta prin ofertele si prin instrumentele de finantare pe care le punem la dispozitie. Black Friday e cel mai bun moment pentru a-ti da voie sa alegi produse de o calitate cât mai buna, pe care, in restul anului, poate nu ti le-ai fi permis. Spre exemplu, daca in cursul anului ai fi alocat un buget de 2.000 de lei pentru un televizor, de Black Friday, in loc sa economisesti câteva sute de lei pentru ca modelul respectiv va costa mai putin, poti sa iti pastrezi bugetul initial, dar sa iti alegi un televizor cu o tehnologie superioara, o diagonala mai mare sau de la un brand consacrat, care beneficiaza, la rândul lui, de o reducere substantiala. Ideea e sa alegi un produs valoros pentru tine, de care sa te bucuri cât mai mult timp, iar de Black Friday iti permiti sa faci asta”, spune Dragos Sirbu.
Optiunile de livrare puse la dispozitie de retailer ramân variate inclusiv in cursul campaniei. Astfel, clientii care comanda online pot alege livrarea prin curier, la domiciliu, livrare in una dintre cele 1.700 de locatii Easybox partenere, din toata tara, pentru produsele eligibile, de dimensiuni mici sau medii, ori varianta livrarii comenzii in unul dintre cele 158 de magazine Flanco, cu ridicare gratuita si avantajul de a se asigura, impreuna ca un consultant, ca produsele comandate corespund cerintelor.
Stocurile si ofertele de Black Friday vor fi in permanenta actualizate, astfel incât clientii sa aiba parte de optiuni variate de produse si de reduceri atractive pe toata durata campaniei. in plus fata de anii anteriori, clientii pot descoperi extra-reduceri si la produsele care nu sunt incluse in cataloagele de Black Friday.