Activitatea de pariuri sportive: prin ce se diferentiza Sportingbet de principalii sai competitori
7/7105
calendar_month 29 Mar 2017, 13:08
In Romania, activitatea de pariuri sportive este reglementata de legea 124/29 mai 2015 care a aprobat cu modificari, Ordonanta 2/2014. Reglementarile legale nu au permis decat acreditarea temporara a operatorilor interni si externi ce activeaza pe segmentul de business al pariurilor.
Schimbarile legislative au contribuit, insa, la obtinerea de licente de functionare permanenta. Astfel, incepand cu 1 iulie 2016, in urma licentierilor acordate unor bookmarkeri cu capital strain, in Romania functioneaza 3 case de pariuri care au primit licenta de functionare din partea Oficiului National pentru Jocurile de Noroc.
Dintre casele de pariuri care au primit acreditare permanenta din partea ONJN, Sportingbet se afla in randul celor trei operatori care se incadreaza in aceasta categorie.
Obtinerea de catre agentia britanica a licentei de functionare pe o durata de 10 ani, in august 2016, a contribuit, in mod natural, la ascensiunea sa si la extinderea facilitatilor oferite noilor pariori, cat si jucatorilor sai fideli.
In acest sens, urmand filosofia conducerii concernului patronat de Kenneth Alexander, divizia din Romania a pus bazele unui acces de ultima ora a platformei de pariere de pe telefonul mobil, dar si a unor oferte imbatabile la pariurile live si pre-meci.
Sportingbet tine pasul cu revolutia tehnologicaIn conditiile in care datele furnizate de catre specialistii romani ne arata ca nu mai putin de 8 milioane de romani acceseaza zilnic internetul si peste 10 milioane folosesc frecvent telefoanele inteligente, este lesne de inteles de ce compania britanica de pariuri a ales sa se inscrie in aceeasi nota.
In ultimii 2-3 ani, Sportingbet a implementat doua proiecte ambitioase care au atras anual, peste 700000 de jucatori activi.Sa nu uitam deci, de renumita aplicatie "Casierul personal", care permite retragerea anticipata a unor sume de bani si alegerea celei mai rentabile modalitati de plata si de reducerea de 5% acordata jucatorilor la achizitia live a biletelor prin intermediul telefonului mobil.

Astfel, in conditiile in care studiile demonstreaza ca numarul de cautari pe mobil este in crestere in 2017, principalii operatori de pariuri, in frunte cu Sportingbet, se vor focusa, in continuare, pe optimizarea aplicatiilor pentru dispozitivele mobile.

In plus, pentru anul in curs, specialistii in domeniu anticipeaza ca piata pariurilor online va cunoaste un adevarat "boom", lasand in urma mai micile agentii de cartier.
Jucatorii pot apela acum la optiunea cash outInca din anul 2016, Sportingbet a introdus optiunea de cash out, care a suferit, in acest doi ani de la lansare, imbunatatiri substantiale. Optiunea permite deschiderea si inchiderea in orice moment a unui pariu. Fara a fi obligati sa astepte finalul unui meci, in conditiile in care echipa sau jucatorul favorit are o evolutie dezamagitoare, pariorii pot salva oricand o parte din bani, deoarece pot anticipa deznodamantul nefast al partidei.Accesibila la majoritatea covarsitoare a sporturilor si tipurilor de pariuri, optiunea se poate utiliza de pe PC, laptop, tableta sau mobil, fiind disponibila in cazul pariurilor 1X2, over sau under, celor pre-meci ori live.