12 motive incontestabile pentru care oamenii urasc blogging-ul (sfaturi pentru incepatori)
1/16343
calendar_month 19 Mai 2014, 18:00
Am tot spus in articolele trecute despre importanta postarii in mod constant de articole pe blog, cu un continut relevant si important pentru afacerea voastra, care sa atraga cat mai multe lead-uri si clienti catre site. Insa stim ca lucurile nu sunt intotdeauna atat de usoare pe cat par. Chiar daca aveti experienta sau sunteti abia la inceput, va prezentam 12 motive incontestabile pentru care oamenii urasc blogging-ul.

1. "Nu sunt bun la scris"
Inteleg ca inspiratia pentru scris nu vine asa usor pentru toata lumea, asta este mai mult o frica a celor care nu vor sa scrie. Nu scrieti o teza de doctorat, este doar un blog.
Nu trebuie sa fiti savant pentru a scrie un post decent si nici perfect nu trebuie sa fie. Daca sunteti capabili sa purtati o conversatie, sa scrieti un email catre un client sau coleg, sau doar sa explicati conceptual despre care scrieti, puteti scrie si un post pe blog.
Nu va mai ganditi atat de mult si scrieti intr-un mod care va vine natural pentru ca audienta sa fie capabila sa se conecteze cu ea, iar apoi puteti ruga un coleg sa-l citeasca inainte de a-l publica. Gata! Sunteti un scriitor.
2. "Nu am timp pentru asta in programul meu"
Asta este una dintre cele mai des intalnite reclamatii cand vine vorba de blogging si intelegem pe deplin de ce. Iti ia destul timp pentru a produce continut de calitate si este o munca grea. Chiar nu exista alte variante.
Blogging-ul este un aspect important din inbound marketing , iar daca chiar nu exista nici un pic de timp liber in programul tau, atunci poate este momentul sa te gandesti sa angajezi pe cineva care sa te ajute, chiar daca asta inseamna sa externalizezi serviciul sau sa angajezi pe cineva permanent. Ti-ai intrebat vreodata colegii daca sunt dispusi sa te ajute? Nu exista niciun motiv pentru care trebuie sa pui intreaga responsabilitate pe umerii tai.

3. "Nu stiu de unde sa incep"
Este simplu. Aseaza-te la birou cu un pix si o bucata de hartie si incepe sa te gandesti. De ce scrii acest blog in primul rand? Pentru cine scrii? Ce intrebari ar putea avea care sa ii conduca catre blogul tau? Gasiti inca un coleg care sa vina cu idei si nu va ganditi prea mult la procesul de brainstorming. Brainstorming-ul este un moment important pentru a mentine lucrurile simple si usoare.

4. "Intotdeauna ma impotmolesc si ajung la blocajul scriitorului"
Chiar si cei mai experimentati scriitori ajung sa se blocheze. Daca ati ajuns intr-un asemenea punct, luati o pauza. Daca nu va permiteti sa aveti o pauza, reevaluati topicurile si ceea ce ati scris pana acum.
Ati conceput o schita inainte de a incepe? Stim ca unii oameni nu se pot decide asupra unui subiect dar incercati sa puneti mai multe idei pe hartie si sa va decideti dupa.

5. "Este un proces prea complicat"
Cititi mai multe despre "12 motive incontestabile pentru care oamenii urasc blogging-ul (sfaturi pentru incepatori)" pe MailAgent.ro.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?